Ny vecka

Hejsan min kära blogg en dag i mitt liv igen, dagarna bara rullar iväg och jag bara hänger på, det snöar emellanåt men jag vill hellre ha lite sol nu..
Nu har jag inte skrivit här på ett tag igen men nu ska jag försöka ta mig i kragen och få ur mig lite igen..
Det har hänt både sorgliga och härliga saker i mitt liv precis så som livet ska vara..
Nån har gått bort som man saknar och nån påminner sig fast dom är borta, så är det ju...
Dom finns med oss i alla fall..
Ibland önskar jag att jag hade min mammaa i livet för hon betydde mest och kommer alltid att göra så också, men vi kommer träffas snart i alla fall..
Det har varit kalas och allt vad det innebär och jag har blivit faster igen till en liten söt tjej ..
Hämtade mina syskon barn på dagis igår och sen kom bror och fru med det lilla nytillskottet och hälsade på så jag fick hålla och gosa lite hihi..
Mina barn och barnbarn har varit och hälsat på nästan varje dag och vi har varit hos mina bästa svärföräldrar också och fikat och umgåtts..
Min älskling har bjudit på pizza och han har varit romantisk,, är ju lite bortskämd med mannen jag lever med idag mot vad jag varit van vid tidigare hihi..
Har sålt av lite grejer som vi inte behöver längre för att förnya lite såklart, jag älskar ju att inreda hemmet så det är så fint...
Vi har även varit och kollat på en nyare och större husvagn igen för nu är det snart dax att dra iväg ut med den och njuta av livet och sommaren..
I Söndags var vi ut i skogen och åkte fyrhjuling och passade på att grillade lite och fick andas lite frisk skogs luft, det är så härligt..
Älsklingen har varit ute i sommarstugan och flyttat båten och fixat lite inför sommaren som kommer snart..
Jag njuter av livet idag som man ska få göra och slipper allt festande och alkohol med allt vad det innebär, det har jag fått nog av efter sånt i många år i mitt liv..
Att slippa ha en press på sig varje dag efter dag eller en rädsla är det värsta som finns , man vet aldrig vad man ska tro?
Man vet inte hur man ska bete sig eller hur man ska vara för att det ska vara bra annars får man fan för det..
Jag skulle lyssnat mer på dom som fanns på riktigt i mitt liv men idag kommer jag aldrig mer gå på såna lögner och rädsla nå mer..
Livet går inte ut på att hålla på med droger utan man ska njuta av livet och vara arädda om varandra medans man kan, för en dag finns man inte..
Förstår inte hur man kan ta droger framför sina barn fy fan..
Jag har köpt nya gardiner IGEN hihi till köket och sovrummet och jag tror att det kommer bli jätte fint..
Snart kommer mannen i mitt liv hem som jag letade många år efter innan han stegade in bara sådär i mitt liv och förändrade det från helvete till himmel och gjorde mitt liv så helt som det bara kunde bli..
Ett liv fyllt av kärlek och omtanke och sanning som man ska få vara värd att ha som människa..
 
 
 
 

Onsdag

Hejsan min kära blogg igen! Nu var det nästan en månad sen jag skrev här och dagarna bara rullar på i mitt liv!
Det har hänt massor sen dess..
Jag har varit på kalas för mina syskonbarn och mina barnbarn, spelat poker när vi har lite poker kvällar ett helt gäng och jag har jobbat och jag går även en tarot kurs nu igen, som är så himla spännande..
Jag har legat sjuk i influensan men nu är jag ganska bra igen, det har varit lite sorger men som sagt det är ju livets gång.
Ingen lever för evigt och jag vet att uppe där är det mycket finare och bättre än här på jorden..
Ibland går det fort när man går över och ibland får vissa ligga ett tag, orättvist men allt har sin egen mening i alla fall..
Vi har även rensat lite sånt som man inte behöver ha kvar och som inte kommer användas mer..
Snart är det dax att äntligen flytta upp våran husvagn där vi vill vara i sommar och bara njuta av tiden tillsammans..
Härligt..
Semester och sol är det vi gillar mest i livet..
Ringt och beställt tid för kastrering idag så det blir gjort innan han blir för stor..
Det är mycket man ska hinna med jämt mer än bara jobbet och hemmet, allt runt omkring måste också fixas så det blir bra..
Min minsta son var förbi med flickvän härom dagen när jag låg sjuk och det var så mysigt att träffa dom, det går bra för dom och det är jag så glad för..
Han väntade på vykort som ""nån"" lovat att skicka men jag sa att han ska inte ha några förhoppningar, lögnen och den människan hör så väl ihop..
Bättre attt lägga energi på såna som förtjänar det istället..
Ja, och mer snö fick vi och det vill jag absolut inte ha mer av, trodde nästan härom veckan att det skulle bli vår snart när det var så fina soliga dagar..
Ja, nu är det snart slut på den här veckan också och det börjar om på en ny, veckorna bara rusar iväg och jag hänger bara på..
Dagar blir till veckor som blir till år och åren blir bara bättre och bättre ju längre fram vi kommer och allt i mitt liv faller sakta men säkert på plats igen..
Livet jag lever idag med den bästa mannen man kan ha i sitt liv ger mig så himla mycket glädje och skratt..
Ingenting är slentrian längre och jag har hittat en man som vet hur man städar och tvättar sina egna kläder hahahahaha..
Inte nån som bara ligger på soffan och tror att allt ska serveras så man tror att man är en hushållerska..
Igår bestllde jag nya gardiner igen till sovrummet och köket och det kommer bli så fint..
Ikväll börjar ytterligare en ny serie på tv som verkar vara kanon bra så det blir att ladda upp lite gott och mysa med den jag älskar i soffan hela kvällen..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0