2017

Hej min kära blogg en dag som denna, nu var det verkligen ett tag sen jag var här ute och skrev lite igen..
Dagarna går så fort och jag bara hakar på på ett sätt men tycker att jag inte riktigt hänger med..
Har börjat jobba igen och de känns helt underbart att komma tillbaka till jobbet och till dom bästa arbetskamrater man kan ha att arbeta med..
Nerven börjar ge med sig lite grann men gör sig påmind ibland såklart men livet känns mycket lättare ändå på nåt sätt..
Julen har varit fantastisk som vi firade med mina underbara svärföräldrar och god mat och bara hade lugnt och skönt..
När man blir äldre njuter man lite mer av lugnet än när man var ung hihi..
När man var ung flackade man omkring hela julen men idag känner jag inte har det behovet längre utan njuter av den goda maten och sällskapet bara..
Fick jätte fina julklappar av mina barnbarn i jul igen, dom är så himla snälla och goa och tror att alla blev nöjda av julklapparna dom fick av oss också..
Hoppas jag i alla fall..
Nyår firade vi i lugn och ro, tycker inte om raketer och smällare över huvud taget, många som betett sig som idioter ute i värkden och skadat både barn och djur usch..
Nu har man ätit så mycket godis och god mat över jul och nyår så nu lär man gå ner några kilo igen, men ,men det är bara att jobba på det så är kilorna borta snart..
Känner själv att jag inte klarar av att vara lite mer mullig utan trivs mer som smal..
Ja nu är det ett nytt år igen och nians år har jag lämnat bakom mig som gav med sig lögner, oro och sjukdomar med dåligt mående så nu i år då ettans år startat har jag betsämt mig och gett ett nyårs löfte att jag ska bara bry mig om dom som verkligen vill umgås och vara delaktid i mitt liv, inte slösa tid på dom som bara lovar och inte händer nånting..
Ska ta bort dom som inte visat sig vara intresserade och bara hör av sig när man behöver hjälp eller är för snäll..
Nu i år får det vara slut på sånt..
I år har jag planerat att även börja jobba med mitt privata företag som jag håller på med, hjälpa andra som behöver det och så får jag hålla på med det jag själv tycker är kul och spännande..
Idag är det 10 minus ute och slagit om sen förra veckan då det var 10 plus, konstigt väder men inte konstigt att man hat ont i kroppen alls..
Många ligger sjuka i influensan nu och många har legat över jul och nyår men vi har klarat oss tack och lov, och vill inte ha det heller..
Hoppas alla får ett lika bra år i år som jag ska ta till mig......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0