Februari

 
Hej min kära blogg idag igen och en början på en ny vecka igen och så har det snöat ute idag usch för snö..
Vaknade 6 i morse och klev upp och kollade lite på tv men somnade av lite i soffan sen..
Jag och mannen i mitt liv är fortfarande sjuka, genomförkylda och helt matt i kroppen, vet inte vad d är som går egentligen men som sagt då får man vila kroppen lite..
Jag har varit hemm Sen i fredags och är fortfarande inte bra..
Det blir nog bra till slut ska ni se..
Nya trappmattorna åkte på i förra veckan och det blev gör snyggt, nu är det bara måla taket kvar upe i hallen sen är det klart..
Sen blir det att lägga golv i hallen och sovrummet i den färg som vi vill ha..
Just nu sitter jag och dricker en cappiochino och bara vilar lite..
Igår var jag upp och firade min svärson som fyller år idag och i Lördags var vi och firade min brors lilla tjej som fyllde hela 3 år, och överraskade min bror i försenad present, tror han blev lite chockad faktiskt hihi, men glad blev han i alla fall så det var tanken bakom det hela..
Idag har jag varit i en snabbis till stan och lämnat in lite papper då jag fick ett glatt samtal i förra veckan, härligt..
Förra veckan firade jag och mannen hela 5 år tillsammans ( bästa 5 år av mitt liv ) och jag ångrar inte en dag med han, världens bästa och underbaraste man kan ha, han kom hem med jätte fina rosor på våran dag och han glömmer aldrig våra dagar, har aldrig fått så mycket och så fina rosor nån annan gång av nån jag varit tillsammans med..
Det mesta var bara lögner och stulna saker så då kan man snacka om att det inte betytt nåt alls..
kleptomanen..
Sen förra veckan kom han hem med ett nytt batteri till min bil bara för att jag ska slippa krångla..
Jag har rensat garderober på en massa grejer och jag har rensat kläder, för nu snart blir det Ullared och handla lite och sen ska vi anrt äntligen köra upp husvagnen till vårat favorit ställe..
Det ska bli så skönt med sommar och sol efter denna vinter med denna värk i kroppen av och till hela tiden när vädret inte kan betstämma hur det ska vara..
Nu hoppas jag att dessa vårmånader går fort så sommaren är här fortare än kvickt hihi..
Det går även framåt för mig på min medial sida som jag har öppnat och börjat på nåt nytt så alla som vill gå in där är välkomna att kolla på sidan och beställa tid för läggning om man vill..
Kärlek till er alla
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0