Början på veckan........

Hejsan igen min kära blogg ännu en dag i mitt liv, är fortfarande genom förkyld men nu har det börjat en ny jobb vecka igen och det har faktiskt varit jätte skönt..
Få komma in i vardagen igen så det går fort dagarna nu till sommaren..
Helgen har varit lugn och skön och vi har varit ner till bästaste svärföräldrar som man kan ha och fikat lite, helt underbara människor..
I Söndags var vi bjudna på smörgås tårta uppe vid min bror då vi överraskade han med presenter förra helgen,hihi, han blev ganska paff faktiskt..
Träffade nästan alla mina barn däruppe gjorde vi också och barnbarn såklart..
Är så glad att mitt liv fick en sån först hemsk vändbing i mitt liv för lite mer än 5 år sen med bara en massa lögner och djävelskap och hemskheter  till ett mycket bättre liv från att inte haft varken mina barn  ,bror eller svärföräldrar som var bara hittade på en massa skit hela tiden och hade ett fördjävligt liv, tiill att få tillbaka mina barn och barnbarn och bror med familj i mitt liv, och världens underbaraste svärföräldrar där alla inte idag bara ljuger och hittar på utan håller sig till sanningen och är snälla och gulliga..
Mitt liv har blivit så berikat efter skilsmässan med sånt jag inte trodde fanns alls, med sånt lite som att bara finnas där och få lugn och ro..
Att bara kunna samlas alla och ha det kul och trevligt ihop och alla kan göra saker ihop..
Det liv jag lever idag kan jämföras med himmel mot helvetet som var..
Det som känns bäst är att inte bara jag råkade ut för detta helvete och jag är inte ensam i det för andra har råkat ut för sanna sak med samma människor så därför känns det bättre när man kan förstå att det är inte oss det är fel på utan dom som gjorde detta mot oss..
Det kommer tyvärr ej vara sista gången utan fler kommer bli drabbade när dom förstår vilken stor nit dom gått på...
Livet kan förändras så fort och jag hade velat att detta hade hänt många år före innan det gjorde det för då hade jag kunnat rädda det jag hade i tid, ångrar att jag trodde på fel människa i så många år..
Kunnat träffa en i tid som var värd mig istället..
Sen tror jag att allt har en mening i livet, vissa saker ska vi lära oss att gå igenom för att inte göra så stora misstag igen, så livet gav mig en ny chans och jag fick det bättre..
Om man inte ser misären och bristerna själv får man bog hjälp utifrån, att ta sig ur det som inte är bra för en.
Vissa tar det bara lite längre tid att förstå för att det är så..
Om livet inte hade varit så att det ska förändras så hade ju tiden stått stilla..
Idag är det alla hjärtans dag igen och då ska alla vara snälla och komma ihåg sina respektive..
Min älskade sambo fick paket på förmiddagen..
I veckan som har varit har jag rensat ut gamla papper och gamla grejer så jag har fått mer plats, tills nya byrån kommer hem till helgen,det kommer bli kanon bra tror jag...
Satt och läste alla polisanmälningar om misshandeln och våldtäkter och sånt som skett, helt sjukt i alla fall..
Tänk att man levt ihop med en sån sjuk människa..
Dom som är godtrogna och inte vet och som inte har alla papper som jag dom tror  nog på fel person..
Tills dagen kommer då misstaget begåtts åter igen..
Idag skiner solen i alla fall utanför vårat fönster och snart är den härliga sommaren här igen när man får njuta av sol och sommar i husvagnen och bara ta det lugnt..
Få se hur våran nya familjemedlem reagerar när hon ska vara med i den hihi..
Igår gjorde jag hemgjorda pannbiffar och det är så himla gött med riktig hemlagad husmanskost, älskar att laga mat och att äta god mat..
Idag ska jag göra en blåbärs paj, gött..Till helgen fyller mitt lilla barnbarn år så då blir det tårta igen hihi, mycket kalas nu och barnbarn som fyller år ett tag framöver igen..
 
<3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Februari

 
Hej min kära blogg idag igen och en början på en ny vecka igen och så har det snöat ute idag usch för snö..
Vaknade 6 i morse och klev upp och kollade lite på tv men somnade av lite i soffan sen..
Jag och mannen i mitt liv är fortfarande sjuka, genomförkylda och helt matt i kroppen, vet inte vad d är som går egentligen men som sagt då får man vila kroppen lite..
Jag har varit hemm Sen i fredags och är fortfarande inte bra..
Det blir nog bra till slut ska ni se..
Nya trappmattorna åkte på i förra veckan och det blev gör snyggt, nu är det bara måla taket kvar upe i hallen sen är det klart..
Sen blir det att lägga golv i hallen och sovrummet i den färg som vi vill ha..
Just nu sitter jag och dricker en cappiochino och bara vilar lite..
Igår var jag upp och firade min svärson som fyller år idag och i Lördags var vi och firade min brors lilla tjej som fyllde hela 3 år, och överraskade min bror i försenad present, tror han blev lite chockad faktiskt hihi, men glad blev han i alla fall så det var tanken bakom det hela..
Idag har jag varit i en snabbis till stan och lämnat in lite papper då jag fick ett glatt samtal i förra veckan, härligt..
Förra veckan firade jag och mannen hela 5 år tillsammans ( bästa 5 år av mitt liv ) och jag ångrar inte en dag med han, världens bästa och underbaraste man kan ha, han kom hem med jätte fina rosor på våran dag och han glömmer aldrig våra dagar, har aldrig fått så mycket och så fina rosor nån annan gång av nån jag varit tillsammans med..
Det mesta var bara lögner och stulna saker så då kan man snacka om att det inte betytt nåt alls..
kleptomanen..
Sen förra veckan kom han hem med ett nytt batteri till min bil bara för att jag ska slippa krångla..
Jag har rensat garderober på en massa grejer och jag har rensat kläder, för nu snart blir det Ullared och handla lite och sen ska vi anrt äntligen köra upp husvagnen till vårat favorit ställe..
Det ska bli så skönt med sommar och sol efter denna vinter med denna värk i kroppen av och till hela tiden när vädret inte kan betstämma hur det ska vara..
Nu hoppas jag att dessa vårmånader går fort så sommaren är här fortare än kvickt hihi..
Det går även framåt för mig på min medial sida som jag har öppnat och börjat på nåt nytt så alla som vill gå in där är välkomna att kolla på sidan och beställa tid för läggning om man vill..
Kärlek till er alla
 
 
 

RSS 2.0