16 e Augusti

Hejsan min kära blogg en dag i mitt liv igen, nu var det ett tag sen jag skrev här igen men livet går upp och ner och jag hänger med så gott jag kan bara...
Ena dagen är upp och andra dagen är ner, och jag ser mer och mer hur människor behandlar varandra illa och inte har nån respekt för varandra och, man lever i såna liv att man har en egen liten illusion och inte förstår verkligeheten vad man lever i..
Man ska aldrig stanna bara för att det är materiella saker utan det måste finnas kärlek också, kärlek är så mycket mer värt än pengar och saker..
Man ska aldrig vara rädd att bli ensam för det finns alltid en åt alla men man träffar aldrig rätt på första gången utan man måste göra sina misstag och bli lurad in i nåt för att vakna och förstå och växa till det man ska göra på denna jord..
Man behöver inte bara ha det största och det bästa utan att man duger, man behöver inte spela nån man egentligen inte är, men har man hat inom sig så är man elak åt andra..
Då måste man försöka rensa och ta tag i det man mår dåligt av för att kunna se andra som inte är farliga..
Man ska inte vara avundsjuk att nån ska vara bättre eller bestämma över nån..
Tänk på att det kan göra andra illa och få hemska konsekvenser en dag när man minst anar det..
Jag har utvecklats så mycket bara av att lämna nån bakom mig som tröck ner mig och mina gåvor, en som bara tyckte jag var knäpp i huvet men egentligen så var det han själv som var en psykopat för psykopater gör så, dom ljuger och hittar på och lurar andra och manipulerar en så man tror att personen har rätt, dom får alltid sin vilja igenom så är det bara för att dom ljuger och bedrar och lurar en..
Dom får en att ge med sig och få som dom vill, till vilket pris som helst, jag vet för jag har levt med en sån..
Tro mig jag vet..
Jag behöver bara träffa nån så läser jag av den direkt, jag är inte helt korkad och jag är glad att jag har fått denna gåva faktiskt, vissa är rädd för mig då dom inte vågar visa sina ögon eller se på mig då dom så väl vet..
Jag har fått detta för att jag inte ska umgås med såna som inte är bra för mig, min andlighet har blivit så himla stark, jag känner vibrationerna i luften och jag känner om nån är bra eller inte för varandra..
Jag är glad att jag har det för jag känner på mig saker i förväg och får både varsel och förnimmelser men ibland kan det vara lite kusligt då jag tyvärr inte kan berätta för endel vad jag ser,då dom inte tror på sånt som jag gör..
Nånting ska vi lära oss innan döden står på tröskeln och vi ska lämna våran fysiska kropp med smärta och sorg som vi lever i här på jorden, sen lämnar vi det och får ett mycket bättre liv dit vi kommer..
Här på jorden är det bara elände med krig och våldtäkter och det blir bara värre och värre och mer och mer invandring som kommer ta över våran värld, vi som är sjuka och fattiga ska inte ha nåt utan vi ska förintas så är det bara..
Jag har fått beskedet nu och min cancer var än en gång godartad så jag ska tacka mig lycklig att jag har haft sådan tur, inte alla som har det..
Men jag har också världens bästa man i mitt liv som stöttar och finns där hela tiden, så har jag förstås flera av mina barn som är jätte goa och finns där, dom är mina änglar..Nu är det sista veckan på semestern och sen börjar det nya utmaningar med nytt jobb och det ska bli så spännande, och mannen och jag har gjort en hel del kul på semestern..
Vi har förstås varit i våran husvagn och jag har inrett den så fint, det är ju vårat andra hem och då vill man ju ha det så man trivs, med lyktor och mysigt och fint i den så det ser ut som det gör hemma..
Sen har vi varit till Säterdalen och kollat på silverringen och all natur som finns där så man får ett lugn i kroppen..
Sen har vi shoppat och köpt lite nytt till både hemmet och husvagnen..
Jag har köpt nya gardiner till hemmet igen till hösten så det kommer bli så fint när man får sätta upp det till hösten..
Idag har vi varit till Örebro och gått på Titanic museet och det var både sorgligt och spännande så tårar kom och det var jätte fint..
Verkligen värt att gå på och prisvärt och det gör jag gärna om igen kan jag lova..
Så var vi förbi vid Mejk och handlade lite också..
Kom hem och en tråkig sak hade hänt men det ordnar sig säkert, man ska aldrig se negativt på nånting för om man är positiv så blir det positivt så är det..
På Fredag fyller mannen i mitt liv år så jag ska väl ut och köpa nån present åt han, sen är det sista helgen innan verkligheten börjar igen, men det ska bli skönt på ett sätt för då får man längta tills man får tid för varandra igen..
På fredag ska jag prova nåt nytt igen mot min värk i min kropp som är energi massage få se om det kan lindra lite..
Nu ska jag bara mysa resten av kvällen med den som alltid finns och som får mig att må bra <3 <3 <3
<3 <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0