Lördag

Lördag igen då och veckorna går så fort så jag hinner inte med allt som ska göras alls, och så ska man vila också..
Det är hårt att vara lyxhustru och inte göra nånting så nu vill jag faktiskt ha vardag igen så jag kommer igång med det som jag vill göra..
Är så himla trött på att vara hemma men det har väl nån mening det också antar jag...
Är bättre men inte riktigt bra än, kan inte förstå vad det är för mening att det inte släpper nån gång..
Ja veckan har gått igen och jag har haft fullt hus av barn o barnbarn och bror och mina vänner som vanligt..
Kollat till våran nya familje medlem har vi också gjort och hon blir bara större och större så snart kommer hon till oss, gud vad vi längtar nu...
Nu ska det bli skönt med semester ett tag och få komma bort och bara koppla av ett tag, det behövs ibland..
Vi har varit till Borlänge en sväng och handlat lite också såklart. kollat på en ny säng och sängbord och byrå som vi ska köpa här framöver så det blir lite nytt igen,, härligt med nytt och fräscht..
Sen när jag inte mått så bra är jag så glad att jag en vän som verkligen är en riktig vän, dit åker jag när jag bara vill vara och prata och ta det lugnt, hon finns alltid där..
Jag har satt upp rena gardiner i alla rum och köpte lite nytt också, så nu har det blivit höstfint hemma vid oss och det är så mysigt..
Händer lite saker här också, nån som är här och plockar men misstänker vem det är,, hihi nånting hen vill hihi..
Så har jag äntligen plockat fram mina tarot kort igen och börjat spå lite så nu hade jag rätt och det är det som är det viktiga när man jobbar med sånt att man spår rätt annars är det ingen mening att hålla på med det, så nu tar jag nya tag och plockar lite med dom och mediterar så nu staratar jag igång och börjar jobba lite med det också, det ska bli kul..
Igår kom mannen i mitt liv hem med china mat så jag slapp laga nå mat när jag inte riktigt mår nå bra, han är världens bästa och jag blev aldrig bjuden så på mat på 20 år som gift, som jag blir nu. hahahahahaha...
Tänk att man har fått det så bra, att det finns såna män i alla fall det är väl tur..
Idag hände äntligen det som jag har längtat så länge efter, nåt som jag drömt om länge och velat uppleva och nu har jag rott det i hamn, härligt hihi..
Nu ska levas livet...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0