Lördag

Lördag igen då och veckorna går så fort så jag hinner inte med allt som ska göras alls, och så ska man vila också..
Det är hårt att vara lyxhustru och inte göra nånting så nu vill jag faktiskt ha vardag igen så jag kommer igång med det som jag vill göra..
Är så himla trött på att vara hemma men det har väl nån mening det också antar jag...
Är bättre men inte riktigt bra än, kan inte förstå vad det är för mening att det inte släpper nån gång..
Ja veckan har gått igen och jag har haft fullt hus av barn o barnbarn och bror och mina vänner som vanligt..
Kollat till våran nya familje medlem har vi också gjort och hon blir bara större och större så snart kommer hon till oss, gud vad vi längtar nu...
Nu ska det bli skönt med semester ett tag och få komma bort och bara koppla av ett tag, det behövs ibland..
Vi har varit till Borlänge en sväng och handlat lite också såklart. kollat på en ny säng och sängbord och byrå som vi ska köpa här framöver så det blir lite nytt igen,, härligt med nytt och fräscht..
Sen när jag inte mått så bra är jag så glad att jag en vän som verkligen är en riktig vän, dit åker jag när jag bara vill vara och prata och ta det lugnt, hon finns alltid där..
Jag har satt upp rena gardiner i alla rum och köpte lite nytt också, så nu har det blivit höstfint hemma vid oss och det är så mysigt..
Händer lite saker här också, nån som är här och plockar men misstänker vem det är,, hihi nånting hen vill hihi..
Så har jag äntligen plockat fram mina tarot kort igen och börjat spå lite så nu hade jag rätt och det är det som är det viktiga när man jobbar med sånt att man spår rätt annars är det ingen mening att hålla på med det, så nu tar jag nya tag och plockar lite med dom och mediterar så nu staratar jag igång och börjar jobba lite med det också, det ska bli kul..
Igår kom mannen i mitt liv hem med china mat så jag slapp laga nå mat när jag inte riktigt mår nå bra, han är världens bästa och jag blev aldrig bjuden så på mat på 20 år som gift, som jag blir nu. hahahahahaha...
Tänk att man har fått det så bra, att det finns såna män i alla fall det är väl tur..
Idag hände äntligen det som jag har längtat så länge efter, nåt som jag drömt om länge och velat uppleva och nu har jag rott det i hamn, härligt hihi..
Nu ska levas livet...
 
 

Fredag

Hej min kära blogg ännu en dag i mitt liv! Det har hänt så mycket sen jag skrev här sist....
Våran lilla nya familjemedlem växer och blir bara större och större för varje dag som går och snart kommer den till oss ""lycka ""
Jag är fortfarande inte nå bra men vill börja jobba igen efter ett tag av vila alldeles för länge, jag vill ha vardag igen i mitt liv!
Saknar mina arbetskamrater så himla mycket...
I onsdags fyllde jag år och blev så himla uppvaktad av mina döttrar , Therese med familj, Madde med familj . Bella med familj och min son Mattias med familj , så kom min bror och firade mig också...och mina svärföräldrar såklart..
Jag fick så många fina goa presenter av dom och jag blev så himla glad..
Jag är verkligen lyckligt lottad som har så fina och goa barn som tänker på sin mamma.....
Tänk att ibland måste jag nypa mig i armen för att känna om det är sant att jag lever ett sånt liv som jag verkligen  gör idag..
Livet är så himla underbart idag och jag har fått så mycket glädje idag i mitt liv bara av att börja om igen på nytt..
Dom säger ju att livet alltid går vidare oavsett och ska det vara så här bra så var det verkligen välkommet !
Jag skulle aldrig byta det jag har idag då mina barn, min bror och min underbara svärmor, och mannen i mitt liv finns idag i mitt liv och ger mig så himla mycket glädje,och skratt och idag är jag alltid positiv och ser allt på ett helt annat sätt men idag är jag öppen, jag har fått en ny chans och jag öppnade mig mer än nånsin...
Mannen i mitt liv vet att jag är sån och han trycker inte ner mina känslor utan välkomnar dom istället, det betyder så mycket..
Så finns det naturligtvis dom människor som är avundsjuka på mitt liv idag,men man gör alltid sina egna val och då får man stå för det..
Om man nu inte vill fixa sitt liv så skit i det då, det är upp till var och en..
Jag har fixat mitt och det blev mycket bättre än det var, tack och lov...
Ja i helgen är det marknad men vi ska på husvagnsmässa och se om vi får tag i en nyare husvagn igen..
Vi har tagit hem våran ifrån campingen så nu längtar vi till nästa sommar igen då det är så skönt att var i den på sommaren och bara njuta..
Jag har köpt nya gardiner igen. hihi och det blev så himla fint, och lite nya kuddar till mitt sängöverkast, älskar att pyssla och göra fint i hemmet, det är livet det..
Är så glad att jag köpt allt nytt idag till hemmet och vet att jag inte har nåt ""gammalt"" kvar sen man levt med nån annan..
Vem vill liksom sitta i en soffa eller vid ett köksbord som man haft med nån annan,,hihi inte jag i alla fall...
Nej vet du va, mitt hem ska ha nytt ...
Ja hösten är här nu igen och året har gått så fort igen, jag älskar hösten idag vilket jag aldrig gjorde förut, förut var den förknippad med bara  en massa ångest och oro och dåligt mående hela tiden i många år men sen jag träffade mannet i mitt liv är hösten det mysigaste jag vet när man kan sitta tätt intill tillsammans och krypa upp bredvid varandra och tända ljus och riktigt mysa tillsammans..
Det är kärlek det!
Hösten har varit så fin i år och värmen finns fortfarande kvar fast det snart är Oktober redan..
Vi brukar åka ut och ta fyrhjulingen en vända i skogen och njuta av det vackra vädret eller ta cykeln och åka ut på en tur, det är så skönt..
Ja, jag ska bara försöka njuta av hösten som är kvar och leva precis som jag gör idag...
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0