Fredag

Hejsan min kära blogg en dag igen,nu var det ett bra tag sen jag skrev här igen men livet rullar på i snabb takt som vanligt och man hinner liksom inte med ibland...
Hela förra veckan var det fullt upp med jobb och barn och barnbarn som jag har träffat och hjälpt till att ha när dom har jobbat..
Härligt med barnbarn..
Sen har min bror och hans fru varit hit så vi har kunnats umgås när vi är lediga allihop, det är inte alltid så lätt att få allt att gå ihop minsann!
Har firat min son Mattias som har blivit hela 32 år så man kan undra ibland vart tar åren vägen?
Sen i Söndags efter att jag hade varit på massagen var vi till mitt barnbarn William och firade han och träffade flera av mina barnbarn och barnbarn där..
Ja. livet flyter på i alltför snabb och bra takt idag, det är ju det här som är livet, hur har jag kunnat slösat bort så många år på och tid på just ""inget"" på nåt som jag trott på men bara funnits och som jag haft i min i fantasi!
Idag ser mitt liv härligt ut med alla fina människor som jag har i mitt liv, mina underbara barn och barnbarn, och en svärmor som är värd guld,(det är inte alla svärmödrar som är värda det,, det kan jag lova) hihi..
En man som är en (riktig) man som män ska vara och inte nån som spelar nån man vill vara!
Men inte lyckas bli  det ändå..
Till slut kommer sanningen ifatt en och man ska aldrig säga olika saker till olika människor och man ska aldrig ljuga i många år om viktiga saker, för det kommer slå tillbaka, den dagen den sorgen men det är absolut inte min sorg den här gången..
Min sorg har passerat för några år sen och lyckan infann sig igen hos mig på hög nivå, det är jag så glad över...
Jag skulle aldrig ljuga om viktiga och såna saker som kan såra nån annan...
Jag skulle heller aldrig kunna leva med mig själv om jag visste att jag sagt nåt så hemskt och ljugit om det!
Hoppas att nån gång samvetet kommer ifatt och man får det man förtjänar.....
Vi har åkt lite fyrhjuling också och jag har kommit tillbaka till jobbet och yrseln håller sig ganska bra i schack igen!
Idag är det dax för ett kvälls pass igen och det ser jag fram emot, skönt att få komma iväg och jobba lite med dom bästa som finns...
Veckan som varit har jag faktiskt tagit det lite lugnt och bara varit hihi, det är också livet ibland!
Idag fyller min dotter Madde 25 år, herre gud barnen växer ifrån mig snart hihi..
Grattis älskade du på din dag idag...
Ja, dom är härliga och jag ska aldrig nånsin i mitt liv göra samma misstag igen, det lovar jag, men idag har jag en underbar man som tycker om alla mina barn och barnbarn och det är jag fruktansvärt tacksam över att dom kommer så bra överens...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0