Söndag

Hej min kära blogg igen! Ny dag och en helt ny vecka i morgon igen då med nya utmaningar som står på schemat igen då...
I Onsdags och veckan framåt har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än att vila upp mig och ta det lite lugnt då...
Handlat lite i stan och hälsat på mina fina vänner och mina underbara barn och barnbarn..
Kollat på tv och bara tagit det lite lugnt och det har varit skönt faktiskt.....
Gått några promenader som jag brukar göra varje dag...
I Onsdags var jag till min son och träffade min bror och hans lill tjej....
Skönt att vi äntligen kan prata och vara sams, det är ju det här jag har längtat efter och att vi äntligen kan vara på samma ställe, tänk vad dum man kan vara som inte förstod förut, som inte fattade att den jag skulle litat på ljög och tvärsom?
Men som sagt jag har lärt mig av alla mina misstag och läxor kan man säga och det var värt att få bli fri från en enda person för att förstå att mitt liv var värt så mycket, mycket mer utan den, att jag fick tillbaka mitt tidigare liv igen..
I Fredags så var jag in till chefen först på jobbet och hämtade mitt nya schema, sen åkte jag en sväng på kvällen till Anita och vi träffades med Nettan och snackade lite och skrattade så tårarna sprutade, ja det brukar bli så när vi träffas, kul med goa skratt emellanåt...
Idag har vi varit och fått massage men det gjorde kanon ont men sen blir det lite bättre igen, så ny är jag mest öm i hela kroppen, men det går över om några dagar igen..
Plogat, (vad är det på vägarna) det kan man inte säga att det var idag när vi åkte så jag plogade väl med V 70-n då hihi....
Min son har varit hit en sväng idag, och hans bror och en kompis, dom åkte snöskoter, jag skulle frysa ihjäl om jag åkte idag hihi..
Dom är tuffa som ger sig ut i detta kalla väder!
I morgon börjar en ny vecka igen med nya utmaningar, börjar på nytt igen, och såklart med dubbla skift hihi...
Härligt i alla fall ,livet går vidare fast i en mycket bättre värld med alla som jag älskar och tycker om, fattar inte själv vad jag har gjort utan dom underbara människor som finns i mitt liv idag?
Men antagligen så mådde jag väl inte nå bra  i det jag var i förut och bara hängde med i svängarna skulle jag tro, man kanske blir så som man lever i?
Inte vet jag men idag vet jag att jag har det jag mest älskar i mitt liv och ingen ska mer få ta det ifrån mig, det är en sak som är säker..
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0