Sjuk

Hej igen min kära blogg en dag till i mitt liv, jag har inte hunnit eller knappt orkat skriva på ett tag nu då jag har fullt upp av glädje i mitt liv idag!
Jag har jobbat och fått ännu ett vik på ett tag så jag trivs och fodras med livet hihi..
Umgåtts med mina barn och barnbarn och min bror och hans familj precis som det ska vara, jag slagit in julklappar till barnbarnen trots att det blir lite dyrt när man har låg inkomst..
Haft egentid med min dotter i Borlänge varje gång vi 2 ska till våran homeopat och då har ett av barnen fått turas om att följa med..
Har varit upp och gosat med mitt nya lilla söta barnbarn Samantha som föddes i november då jag ytterligare blev ett nytt barnbarn rikare...
En så himla söt tjej och så lik min son Mattias när han var liten...
Och där har jag världens snällaste och gulligaste svärdotter, henne kan ingen slå, alltid så rar och snäll..
Så himla omtänksam...
Jag har umgåtts eller ja försökt i alla fall med mannen i mitt liv som betyder så oerhört mycket och som ger mig en glädje jag aldrig trodde män kunde ge en kvinna!
Men så känns det nog när man aldrig haft en sån antar jag!
Det finns mirakel av såna män också tydligen!
Vi jobbar alltid olika skift så det blir typ att få sova ihop hihi...
Jag har pratat med min son Benji som ska vara i Dalarna hos sin pappa över jul så vi hinner ändå träffas då han kommer på fredag och stannar hos min största dotter över helgen..
Ska bli kul då vi inte träffas så ofta, när han är hos sin pappa blir det inte att titten kommer förbi här..
Jag har fått kontakt med Marika och jag lider med henne då hon har haft det precis så djävligt som jag hade det men jag förstod inte så hon var smartare än mig hhi..
Hon råkade mycket mer illa ut stackarn och är skadad för hela livet...
Skönt att ha nån att prata med som vet hur det var och  hur vissa är..
Hon är inte alls en människa som jag trodde utan en omtänksam härlig människa,och vi har mycket gemensamt..
Det är konstigt hur vissa klarar sig men jag tror till slut att karma  kommer att ta över så är det ju bara!
Igår var min bror hit med familj och hälsade på och jag skickade med julklapparna till hans barn ifrån faster..
Det känns så himla skönt att vi står varandra så nära igen och han gillar den jag lever med starkt, men han varken ljuger eller spelar nån hero heller så det är ju bra...
Man ska vara sig själv och hålla sig till sanningen det är bäst..
Man kan inte tycka om nån som bara ljuger för en..
Förstår inte hur jag verkligen kunnat tro att min bror skulle ljuga för mig, hur dum får man bli liksom?
Skickade även med Therese julklapparna till mina barnbarn igår och skickade ckså med till Linnea, hennes present fick hon också lämna som hon skulle haft när hon fyllde år i somras men ingen hämtade den, men nu har jag gettt henne den i alla fall så jag är glad att hon får den i alla fall..
Träffar inte henne så ofta men älskar henne lika mycket för det...
Jag försöker men ibland måste man kanske försöka från alla sidor och det funkar inte alla gånger...
Idag kommer Jennie förbi och hämtar upp mina barnbarns Jasons och Amilias julklappar så dom får dom också..
Min gamla svärdotter men hon känns som min nuvarande ändå på nåt sätt då hon ändå är mina barnbarns mamma hursomhelst och en snäll sådan hihi..
Jag har ju bara haft henne ändå!
Hon har alltid gett mig chanser..
Sen får jag skicka med min dotter Therese Jamies julklapp så han får den också så går allt rätt till ifrån min sida i alla fall....
Ja tänk vad livet har förändrats så mycket på bara 4 år för mig....
Och jag är tvungen att nypa mig själv i armen ibland för att förstå att det jag lever i nu är verklighet och inte bara en illusion..
Det här är det verkliga livet...
Och det är också sant!
För 4 år sen när jag för det första blev utslängd utan både pengar och möbler ,så jag fick gå via soc och kvinnojouren pga hot så jag kunde komma därifrån och fick kämpa hårt för att få det att gå runt och bygga upp mitt hem igen som nån tog ifrån mig som jag en gång byggt upp helt själv men eftersom jag är ekonomisk så fick jag det till slut..
Jag slet helt själv med att få hem kartonger för att kunna packa  och komma därifrån, då nån tog min bil och jag fick gå och fixa allt själv, packa och fixa skjuts helt själv för att komma därifrån..
Jag fick åka buss och tåg för att kunna titta på boende överhuvudtaget, helt sjukt!
Det enda som förekom var att supa och ha kul, helt sjukt liv vissa vill ha..
Men man säger ju Sådan mo.... sådan so... hihi...
November det året var fruktansvärt då jag blev den som blev utanför allt såklart när alla andra gjorde saker och blev bjudna på saker som jag borde varit med på men inte blev det ändå..
Jag tror att jag har fått mina törnar av det, jag har lärt mig massor av det...
Men den tiden kommer aldrig tyvärr tillbaka heller...
Inte nog med att allt var kaos och jag blev tvungen att fixa allt själv så fanns en elak människa i mitt liv som bara hotade och var mycket sjuk i huvet...
Jag satt ensam över jul och julafton julen 2011kommer jag nog aldrig glömma (det sätter sina spår) helt ensam utan nån och bara grät över att mitt liv hade tagit slut..
Man hinner tänka mycket på en julafton när man sitter själv och inte har nån men tankarna är många varför?
Man saknar alla nära och kära som inte finns där och mest saknade jag min älskade mamma såklart..
Jag har nog aldrig gråtit så mycket som detta året...
Jag åt i alla fall julmat och jag köpte mig själv faktiskt en julklapp..
Min räddning var att jag kom in på skolan i januari på min uska utbildning, där jag träffade undrbara människor och mitt liv byggdes sakta men säkert upp igen!
Jag fick tillbaka mina gamla barndomsvänner som inte velat finnas i mitt liv förut då jag levde med helt fel människa..
Jag köpte nya möbler och byggde upp mitt hem så himla fint igen, och fick jobb direkt efter praktiken så jag köpte allt nytt igen, det bästa med det är att jag har inga minnen eller möbler och saker kvar som jag delat med nån annan. utan helt nytt allting...
Skulle aldrig vilja vara den som kommer in i ett hem där nån annan setat och ätit vid samma bord eller sitta i samma soffa som jag setat eller legat o hahahahha..
Hängde ni med där eller Hihi!
Jag jobbade och trivdes och fick sakta men säkert tillbaka mitt liv igen (men ett ännu bättre liv än jag hade haft)
Det sägs ju att efter regn kommer solsken och i mitt fall var det verkligen så...
Jag fick kontakt med mina barn igen som nån ljugit om och för och min bror kom tillbaka igen och mina syskonbarn som jag hade saknat så himla mycket...
Mina underbara barnbarn som jag inte träffat några av dom, allt blev ett helt nytt och innehållsrikare liv för mig igen!
Isabelle min dotter kom också tillbaka och var mitt stora starka stöd i livet, hon och Roy hjälpte mig att hämta en bil som jag köpte då jag vann lite pengar och dom bjöd mig på mat alldelses för mycket, hade jag inte haft dom så hade kanske inte livet varit som det är idag, dom var mina änglar ifrån ingenstans..
Vi umgicks nästan varje dag och livet började se ljusare ut än någonsin förutom alla hot och förföljelsemani som fortfarande låg kvar och jag var livrädd för att åka ut eller gå ut och gå själv, jag kunde inte vara ute själv...
Allt skitprat som var som inte ens var sant utan jag var den som pratade mest sanning hela tiden..
Jag visste att sannigen kommer alltid fram så är det ju bara....
Och till slut kom den fram såklart och idag är det jag som har ""våra"" gamla kompisar kvar att umgås med och det känns helt underbart!
Ja som man kan se så gjorde jag en hel del framsteg i mitt liv på bar en kort tid ( endast 4 år)
Idag är jag verklgen glad åt det jag har som jag aldrig hade i mitt liv förut, jag lever och har skratten i hjärtat varje dag i mit liv, våra eller ska vi säga mina vänner kom trots allt tillbaka i mitt liv igen, mina barn och älskade barnbarn kom också tillbaka precis som det ska vara.....
Idag har jag mina underbara svärföräldrar som jag älskar som dom är och vi firar jul med dom, så antagligen blir det ingen ensam jul längre eller nån gång i mitt liv..
Dom pratar inte med en och sen levererar det vidare till nästa, vad är det då för svärmor?
Jag har en VUXEN man i mtt liv idag som tar ansvar för det han gör,inte ljuger och inte gör saker bakom ryggen och framförallt inte spelar nån han inte är, och kan hantera sprit med måtta och dricker eller MÅSTE inte dricka jämt..
Idag är jag sjuk så jag hade inget att göra så det blev ganska långt idag,men det är bra,eftersom jag inte alltid hinner skriva så mycket i mitt liv idag som det ser ut....
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Ulla
Tack för dom värmande orden, när jag tillslut kom till insikt och beslutade mig för att helt och hållet släppa och gå vidare.. så mådde jag så sjukt dåligt över människor som faktiskt fortsatte vara hans vän.. jag funderade länge på hur ja skulle få dessa att inse att min sanning, faktiskt var och är den enda sanning som finns..
Idag lever jag och mår bättre än jag gjort på mycket länge..
Och jag inser att de som valde sida, gjorde det.. och det finns inget jag kan göra..
Jag har nya vänner idag, och några gamla så klart :)
Vi lever bara en gång.. och jag väljer att leva på ett sätt sär jag mår bra.. där jag får växa ♡
Man kan leva genom hat.. och hämndbegär.. men det är inte jag..
Jag vill att alla mina nära och kära får må bra.
Det är det viktigaste för mig ♡
Snart är det dags för operation, jag bävar inför riskerna... men försöker tänka att det som sker, sker..
Kram Ulla, vi har vandrat bredvid helt fel människa.. men vi valde en annan väg... ♡♡♡

2015-12-20 @ 19:29:29
Postat av: Anonym

Jag vet precis hur du har haft det. Det du skriver är precis som mitt liv är nu. Psykiskt misshandel har jag förstått att min sambo håller på med. Men nu är det nog . Har fått hjälp av min familj och mina vänner att förstå det. Nu flyttar jag. Kram

Svar: Skönt att man kan komma till insikt med nåt bra, du vet vart jag finns och jag ställer upp på dig kram..Man ska aldrig behöva bli misshandlad varken psykist eller fysiskt, det är mycket sjuka män som gör sånt mot kvinnor, inga riktiga män gör så ,för dom har stake att vara snälla..
Idag lever jag med en man som inte gör så, trodde inte mina ögon när jag slapp all skit i mitt liv som varit förut..
ulla Edenstad

2015-12-27 @ 17:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0