Nyår 2015

Hejsan min kära blogg idag igen då jag nu har en enda dag ledigt och den går ut på att mysa med den bästa man som finns i mitt liv och alltid funnits...
Det har nog funnits något där hela tiden i alla fall...
Det har nog funnits nåt mellan oss hela tiden skulle jag tro!
Ja nu är julen över för denna gång och nu återstår endast 1 år innan nästa jul faller in i almanackan igen, härligt och i morgon börjar ett nytt och kanske lika bra år som det varit i år för mig och till och med det är ju nyårsafton idag...
Julen har varit fantastisk med mycket god mat och mycket trevligt sällskap, min svärmor som gör så himla god mat men så är hon kock också, sen är hon en sån svärmor som dom ska vara och inte kritiserar allt som man gör bara för att vara en elak sådan som vissa andra i mitt liv har gjort..
Sånt sätter sina spår och man tror inte att man duger, men det är oftast dom som kritiserar som är den största människa att må dåligt i det den har det har jag också lärt mig detta året...
Därför kritiserar man ju!
Man ska inte säga att så gör man inte och man själv är den som gör dumma och samma saker själv..
Man ska sopa rent framför sin egen före innan man klagar på nån annan...
Jag är glad iag att jag har en karl vid min sida som levt samma trygga uppäxt med sin mamma som jag, det är både A och O...
En mamma ska finnas där och inte höra av sig efter många år bara sådär...
Ja jag har jobbat och jobbat och trivs jätte bra med det då jag har idag en man som ger mig frihet som fågeln flyger upp mot himlen och jag får stöd och uppmuntran i allt jag gör..
Han ger mig det jag aldrig känt och han är mitt livs stora kärlek trots att det tog många år innan han dök upp...
Ja, som sagt idag är jag ledig en hel dag hihi och vi ska göra plankstek ikväll och äta det på självaste nyårsaftonen så gött...
Sen jobbar jag hela helgen men nån måste ju göra det också..
Detta året har bjudit på många goda glada grejer med mycket kärlek och sammanhållning med familj och snälla människor som jag inte upplevt på många år..
Jag trodde aldrig att det kunde kännas så här bra, men är man nertryggt av lögner och allt snett en männska kan göra så tror man ju att det ska vara så  eller hur?
Man ska inte behöva bli slagen eller misshandlad varken fysiskt ellr psykiskt..
Det är abslut inga riktiga män utan såna män är så himla svaga och fega...
Men idag har jag sett att livet ska inte alls ska vara så utan det ska finnas kärlek på riktigt och ömhet och att man är mån om varandra såklart..
Att man verkligen bryr sig om varandra...
Och framförallt att man finns för varandra när det är som svårast och inte vara ännu värre då...
Jag har betalat av skulder som jag har haft och allt går bara framåt och ser bra ut, extra pengar har kommit in och det gör ju det när man är snäll..
Året har också  haft sina törnar runt mig bland mina vänner som inte är så bra, som jag tycker är fördjävligt att Man kan stå och neka till nåt som man gjort, grisar kallar jag det ska ni veta, och jag stöttar och finns här för dom och det vet dom...
Jag kan inte förstå mig på män som är otrogna åt alla , dåligt självförtoende kallar jag det eller också ligger det i generna..
Men om man inte ser i det man har så får man skylla sig själv..
Hur dum kan man vara att utsätta sina egna barn för fara..
Jag har börjat spå lite mer och allt jag spått har hittills stämt i alla fall och det var min dröm att kunna se framåt i tiden och nu är jag där, men jag tror att lever man i nertryckthet så kommer det naturligtvis inte fram, sen har jag ju mannen i mitt liv idag som tycker att det är bra när jag uvecklas..
För som alla redan vet får jag till mig saker i tid och otid och jag brukar ha ganska rätt, jag tycker sånt är häftigt..
Vissa tycker att jag är mysko när jag får saker till mig....
Som sagt jag tror på karma det har jag lärt mig och jag vet att karma kommer när man minst anar det så är det bara...
Hoppas bara att andra människor inser i tid och inte ska behöva leva i en lögn i år efter år utan att sanningen kommer fram..
Jag har blivit bjuden på dop av min största son och hans sambo som jag ser jätte mycket fram emot..
Tack snälla ni...<3 
Livet går vidare för mig i snabb takt och jag har verkligen växt med uppgiften och blivit bra mycket starkare av alla nertryckningar som jag har haft i mitt liv..
Idag kan jag vara stolt över vad jag har åstadkommit på bara några år och jag har haft en rejäl man som stöttat mig hela tiden och fått mig framåt igen och få mig att tro på mig själv igen...
Jag har mina älskade barn och barnbarn som betyder oerhört mycket för mig idag och som kommer överens med min karl idag, det är skönt, och min bror som också har kommit in i mitt liv och vi har det som vi hade det innan Det dök upp i mitt liv!
han komer överens med min karl också och vi kan skratta och ha kul igen..
bara för att jag fick en ny chans i mitt liv..
Tänk vad allt kan förändras bara över en natt...
Idag har jag haft besök av min dotter och lilla Wilma, och så kom min bror och fru med mina härliga syskonbarn...
Vi har käkat fika bröd och glass och bara skrattat och haft det kul...
Ikväll blir det plankstek med den bästa mannen som nånsin dykt upp i mitt liv..
Min livräddare och kärlek..
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0