Ny vecka nu igen då...

Halloj min kära blogg ännu en dag i mitt liv! Vaknade och somnade sen om igen med lite snurr i huvet men efter att jag hade gått upp lite senare så blev det lite bätte..
Vandrade i mina yantra tofflor ett tag här hemma  men (djäklar vad ont det gjorde) så det gav nog lite resultat och utrensningar till slut antar jag hihi..
Det är väl bra att ha  lite olika metoder för att känna sig bättre i alla fall..
Naturmetoder..
I Lördags så var min bror hit med fru och barn igen och hälsade på oss på morgonen så jag bjöd på min speciella blåbärspaj..
Vesna tyckte den var jätte god, och det är kul att höra av nån att den smakar bra, och dom flesta som ätit den älskar den ,till och med jag hihi...
Hon ville ha mitt recept och det fick hon förstås hihi...
Sen åkte jag och mannen i mitt liv till Borlänge och shoppade lite en sväng ,och jag köpte en ny cykel åt han så nu har vi cyklat lite, det är så skönt..
Sen handlade vi nya täcken och kuddar på Ikea och sånt som behövdes till husvagnen som vi har köpt, det ska bli så himla skönt att få komma bort lite ibland och campa...
Åt på max gjorde vi såklart också och sen hem igen och myste till det på kvällen här hemma.....
Han är världens bästa man..
Igår på Söndag så tog vi en tur på cyklarna i det soliga vädret ner till dom bästa svärföräldrar man kan ha men gud vad det blåste, men det gick bra ändå...
Sen blev det en vända in till stan och handlade det som jag hade glömt dagen innan och på kvällen gjorde jag en tonfisk sallad och det är i alla fall nyttigt och bra...
Idag har jag haft besök av min bästa vän Sanna här på förmiddagen och vi drack kaffe och pratade om precis allt, hon är en helt fantastiskt underbar vän, en av dom bästa som jag har och har haft i mitt liv, som jag har haft äran att få ha i många år....
Hon har stöttat mig i  både vått och torrt och funnits där alltid i både sorg och glädje...
Jag är så glad att jag har fått tillbaka alla mina underbara vänner igen i mitt  det här nya livet, men det beror nog på att jag är en helt annan människa idag också än vad jag var då, och att jag inte behöver spela nån som jag inte är längre och att jag hittat en man som är både snäll och inte behöver vara nån annan än bara sig själv...
Han duger gott som han är!
Jag behöver ingen man som inte är sig själv och bara ljuger om allt precis hela tiden och tror att han är nånting, utan en man som den jag har idag..
Sen idag har vi varit och besiktat min pärla fina och den gick rakt igenom ( blankt papper) yes,yes, min fina bil...
Blev så himla glad och dom tycker den är fin och välvårdad på besiktningen..
Nu är det snart kväll igen och tv tittande blir det en stund, mysa ner sig i soffan och bara ""vara"" den som jag vill vara,hihi..
Men i mitt liv idag har mannen i mitt liv fått mig att inse att jag duger  precis som jag är bara jag "är" jag och han älskar mig för den som jag verkligen är..
Han behöver inte ljuga eller hitta på en massa saker för att jag ska älska han utan det räcker med att (han är just han), för det är det som räknas i livet att man är bara sig själv..
Man behöver inte spela att man ska vara bättre än alla andra....
Man är ju bara människa....
Idag när Sanna var här så sa hon att mitt hem har blivit så himla fint oooooh hon är så himla go den tjejen.....
Mina gardiner som är lila med svarta elefanter ,jo jag tackar jag hihi, det har jag minnen av vad häxan sa en dag till mig hahahaha, och skrattade åt mig precis som jag var dum i huvet, idag kan jag bara skratta åt de (kan det berp på avundsjuk månn tro)
Idag kan man undra vem det var som var och fortfarande är dum i huvet?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej
vill bara säga detta
jag har misstrott dig så länge, blivit inmatad med allt negativt man kan höra om någon. men jag ber verkligen om ursäkt från hela mitt hjärta ..
Jag menar inte att vi ska bli vänner eller så.. men jag vet nu vad du menar när du skriver om h*n
det tog lång tid för mig, och jag känner mig så otroligt dum och korkad.. På riktigt vem var jag under den tiden ? Så sjukt blåögd och så sinnessjukt dum mot människor som inte passade h*n.. nu har jag massor av stöd omkring mig, och jag börjar må riktigt bra..
men jag FÖRSTÅR dig till fullo.
när jag läser det du skriver så är det så mycket som stämmer in på mig..
jag har fallit tillbaka flera gånger i detta .. men den här gången.. ska JAG stå upp för vem jag är.. och försöka bygga upp förtroendet hos mina vänner som jag mist..
ta han om dig och dina nära.. du är värd att må bra .. precis som jag

2015-04-17 @ 13:24:15
Postat av: Anonym

Tack snälla, ibland ser man tyvärr inte skogen för alla träden?
Idag har jag ett underbart liv vilket jag inte hade på många,långa år, mina barn blev väldigt illa behandlade på ett mycket sjukt sätt, och alla tog avstånd ifrån mig bara pga en enda ""man""
Idag kan jag inte förstå hur blåögd och dum jag var, men man tror väl på den man lever med eller?
Idag har jag fått tillbaka mina barn och mina underbara barnbarn och min älskade bror igen, och idag lever jag ett bra och lyckligt liv utan lögner och utan otrohet i all oändlighet....
Som aldrig tar slut..
Ett liv där jag kan skratta och le igen och vara glad varje dag som jag vaknar igen och få slippa all skit och kriminalitet som jag inte då visste om, idag slipper jag höra alla som säger allt vad hen gjort om allt och alla, och det bästa av allt att jag har äntligen en man idag som stöttar mig i allt och förstår och älskar mina barn och barnbarn för dom som dom är..
Han är en man och inte en fjortis!
Idag kan jag äntligen njuta av livet och ha det bra, slippa gå på nålar jämt och vara rädd av rädsla...

2015-04-18 @ 13:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0