Onsdag

Hej min kära blogg idag igen! Har inte skrivit på en hel vecka här nu men är ju en mycket upptagen kvinna som har så många järn i elden just nu hihi!
Vaknade i morse och solen var framme och sken så härligt, jag älskar ju solen.....
Ja i Förra veckan på Torsdag så tog jag det lugnt bara och var lite orolig för Charlie som inte hade nånstans att ta vägen..
Men jag fixade och betalade en tågbiljett så han kunde i alla fall komma hem igen,här finns det ju både sovplats och mat så allt löser sig till slut..
Som förälder måste man ta ett ansvar och är man själv som förälder att bry sig så får man själv ta ett ansvar, jag är så van att göra det..
Jag fick hjälp av min underbara dotter Isabelle att sätta över pengar då hennes mamma inte är så smart när det gäller det hihi!
Så tur att jag har en sån härlig ödmjuk och go dotter som jag har...
Ja, nu är Charlie i alla fall hemma och vi har gjort en hel del massa nu tillsammans här hemma...
I fredags så var jag lugn då jag visste att han var här och hade nånstans att sova i alla fall....
I Lördags var jag och älsklingen först in till stan en sväng och handlade lite och sen håller han på med sin amazon såklart hihi...
I Söndags var vi till sommarstugan en sväng och kapade lite ved och sen tog vi fyrhjulingen och åkte ut på en långtur i skogen, så härlig det är att vara ute i skogen och bara njuta av livet!
I måndags var jag och Charlie in till stan och fixdade hennes papper och skickade iväg till han....
Igår var vi också in till stan och åkte sen en sväng upp till Mona och var där i flera timmar, Charlie hade lite frågor och så, hon är duktig och kan sin sak hon...
Sen var Mona jätte glad att se Charlie för hon har inte träffat han sen han var typ 8 år eller nåt innan min kära mamma dog!
Ja så är vi här idag då, idag är det Onsdag och min kära mamma som skulle ha fyllt hela 90 år om hon hade levat, grattis, grattis min älskade mamma på din dag idag, saknar dig i massor och älskar dig!
Vi ska åka i till stan och sätta lite fina rosor på hennes grav idag,klart att hon ska ha på sin 90-årsdag...
Sen ska jag lämna in lite papper till jobbet också på en gång.....
Sökt lite jobb privat, då man ibland tröttnar på vissa människor...
Tog bort mig då jag inte blev bokad, gillar inte att man ska bli utnyttjad, då kan jag lika gärna vara ledig istället!
Så är det bara....
Idag har min kära svärson och lilla Wilma varit här och fikat lite, Wilma ringde i morse och frågade om hon fick komma och fika, såklart att mommos lilltroll får komma..
Det är så kul att dom kommer och hälsar på oss...
Häromdagen var Elias och Jessica också hit och hälsade på en sväng, dom är så goa mina härliga barnbarn och det är verkligen livets efterrätt i livet!
I morgon är det dax för ett skift igen, skönt att jobba bara sådär lite ibland då hinner man njuta av det underbara liv man har också hihi!
Det är inte alltid man har fått njuta så här av livet heller så bästa att passa på nu....
I förrgår köpte jag nya gardiner igen hihi, tycker om att ha det fint i mitt hem och snyggt.....
I helgen är det marknad i Ludvika så jag tror att jag ska åka in en sväng och kika lite om det finns nåt kul....
Sen ska jag sätta blommor igen på mammas älskade grav på mors dag och älsklingen ska ner och fira sin mamma också såklart, hihi....
Tårta blir det här också såklart.....
Ja nu har jag skrivit lite grann i alla fall och uppdaterat lite, nu blir det stan och blommor på mammas grav på hennes egna lilla dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0