Torsdag

Hej min kära blogg ännu en dag i mitt liv! Vaknade vid  halv 7 i morse när klockan ringde och åkte till jobbet, det var halt som bara den och snön bara vräkte ner, inte alls nå kul...Men kom dit i alla fall och jobbade med bästa arbetskamraten Linda och hon är så varm och go!
Trivs jätte bra och nu har jag kommit ganska långt där också..
Älsklingen jobbar och jag åkte till Anita efter jobbet och tog en fika så åkte vi och handlade lite här och där..
Sen hem i detta  himla snöoväder, fortfarande halt på vägarna men det gick bra...
Väl hemma packade upp allt som jag hade handlat och fixa allt här hemma, för när vi jobbar så händer inte mycket hemma i detta hemmet inte, med disk och sånt utan allt står kvar när man kommer hem fast man har jobbat hela dagen surt..
Men det är väl så, är man inte tvingad att städa och hjälpa till utan är bortskämd så är det väl så!
Då skiter väl man i det bara och gör det man tycker är kul..
Idag har annars varit en fantastisk dag, med mycket glädje, och tänk vad lite som kan ge en glädje egentligen, fick en stor chock med stor glädje igår hihi..
I morgon är jag ledig vad jag vet i alla fall och ska ta igen mig bara och bara njuta av dagen som kommer, ta en promenad och tänka på hälsan...
I morgon är det precis 8 år sen vi tog bort våran hund Ida, hemskt men så är det ju alla blir vi gamla, våran älsklingshund som var så härlig och go, gumman tänker på dig ibland och saknar dig kanon mycket, ska tända ett ljus för dig i morgon, jag lovar..
Ja livet går vidare trots att man har sorg i det ibland, och man orkar ändå fast man saknar sina  de kära som är i himmelen..
Och vi kommer träffas en dag, det är jag helt säker på...
Nu längtar jag tills nästa helg då jag ska ut igen med mina fina brudar, ska bli så kul, många glada skratt kommer det bli då..
Ibland tänker jag på dom som inte längre är med oss och inte får glädjas att jag är så himla lycklig idag, men jag är helt säker på att min mamma sett hur bra jag har det idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0