Onsdag

Hej min kära blogg en dag idag nu igen! Vaknade i morse faktiskt tidigt och klev upp efter lite mys med älsklingen på morgonsidan och åt sen min frukost...Klädde på mig och gick ut och hjälpte älsklingen i garaget att plocka ihop Yamaha Dt som gjorts i ordning, den blir kanon fin igen...
Han tycker det är jätte skoj när jag är med ute o mekar, han blir glad då och jag tycker faktiskt att det är kul jag med hihi...
Sen har vi en varsin sån också att ÅKA PÅ HIHI..
Idag har jag bara varit hemma och varit ledig, tagit det lugnt och bara varit JAG igen och njutit av dagen men gjort det som måste göras och resten finns ju inte som sagt hihi..
Och hållit tummarna för min vän som opererades idag. men allt hade gått bra som tur var..
Skönt det i alla fall...
I morgon ska man upp igen och till jobbet på 2:a introdagen, nice..
Trivs jätte bra där, snälla människor och kanon bra arbetskamrater...
Sen får vi se om jag blir bokad eller inte i helgen på nå jobb men annars har älsklingen och jag ju tid att ta igen lite tid för varandra för nu har det inte funnits så mycket tid till varandra då vi jobbat olika igen, men så är det ju, och det allra bästa med det är ju att man får ju längta och det är så himla nyttigt!
På fredag ska älsklingen ut på lite galej och ha det mysigt med sina vänner och nästa helg ska jag ut med dom bästa brudarna igen, ska bli så himla skoj...
Det var ett tag sen nu men haft mycket att göra runt omkring så tiden har inte liksom räckt till...
Men nu är det som sagt dags igen, hihi....
Är så himla glad att jag min karl, vi gör saker på olika håll och har kul både med andra och  även tillsammans, tror fortfarande att jag drömmer om att det kan finnas så fina människor...
Men jag har fått så himla många fina människor i mitt liv som jag antagligen inte alls har varit värd att få egentligen, men dom flesta förstår mig och ser att jag inte är den jag var längre och det känns skönt, utan idag är jag bara Jag den gamla som jag var för många år sen!
När jag var ung!
Tänk att alla människor som jag har idag har jag missat så många år med, om jag bara hade vetat att det skulle vara såhär att vara så här glad och lycklig så hade jag tagit chansen för länge sen, men hur ska man veta det? Och allt har förstås en mening!
Det var meningen det här att jag skulle få det så här bra och få må så här bra till slut antar jag!
Åren som har gått sen början på 2012 har ju gett mig så mycket tillbaka, gett mig det jag önskat i hela mitt liv , en trygghet, det vill väl alla ha?
Fina vänner, mina barn som är mitt liv, min bror som jag älskar så mycket, bara tanken av att vi pratar ger mig så himla stor och mycket glädje, min stora kärlek som jag inte trodde fanns..
Det här har gett mig en tid att se saker jag aldrig sett eller trodde fanns förut eftersom bubblan jag var i var för stor och för svår att ta sig ur, att hitta sig ut ur..
Men vi är inne i en ny tidsrymd nu då alla även jag känner av allt kosmiskt som sker med jorden och atmosfären, tar man inte tag i sitt liv nu så har man själv valt, man måste inse att väljer man att må dåligt och inte göra nåt åt det så får man skörda det som man har sått, allt gammalt ska upp och bort så är det bara, och jag har börjat rensa och rensa och rensa för att jag ska bara vara hel igen, jag känner också av allt som händer med allt som ska ske, fast jag mår bra istället då jag har rensat allt dåligt nu..
Nån dag ska jag åka och hälsa på Mona då jag fått kontakt med henne igen, det ska bli skoj, alla gamla vänner kommer bara tillbaka till mig som ett brev på posten och det är så himla ljuvligt och skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0