fredag igen

Hej min kära blogg ännu en dag i mitt liv! Vaknade vid halv 9 nån gång i morse av att den finaste karl man kan ha låg bredvid mig, min älskling såklart hihi..Klev upp och drack mitt kaffe och åt  min frukost och så ringde min dotter Therese och frågade vad jag skulle göra, hon ville att jag skulle följa med in till stan då hon har börjat fixa sitt hem, lika skadad som sin mamma att ha fint i hemmet och det ska vara trivsamt..
Som det ska vara hihi, hemmet ska vara i sin ordning och allt ska ligga på sin plats både i  garderober och även utanför, kul att grejsat lite med hemmet och få det fint och sen kommer nån hem till en och tycker att man har så fint, det är skoj..
Hon hade hämtat upp Bella min andra dotter också så alla vi 3 åkte in till stan en sväng så jag passade på att handla lite jag också såklart!
Sen gick vi ner på Cafe engel och tog en fika, min goda Cappiochino som jag längtat så efter hihi...
Älsklingen jobbar men  slutar snart så då blir det godis, och lite gött i soffan och mysa tillsammans då jag varit ledig idag..
jag ska givetvis laga mat tills han kommer hem och äta tillsammans...
Är inte bokad i helgen men det vet man aldrig när det kommer ett litet sms så ska man ut o jobba, men det gör jag så gärna emellanåt i alla fall så..
Annars blir det att krypa ihop i soffan och mysa lite, ska nog göra hemlagade semlor ikväll, handlade i alla fall till det så vi får se sen då..
Ibland kan jag undra hur vissa människor är funtade i skallen alltså, ser dom inte sina egna brister eller vad dom gör?
Vad ska man med såna människor till egentligen?
Ta bort dom ur ditt liv medans man har nån glädje i sitt liv!
Om man inte inser att man gör fel själv som jag nu har insett efter MÅNGA år tyvärr får jag säga och fått lidit nå enormt av det men idag är jag så himla glad att jag är där jag är, står där jag står, för livet förändras bara av en enda ska (för att det är meningen)
Idag är det 8 år sen våran lilla fina Ida gick bort, hon var gammal och så är ju livet, vi kommer alla dit men det är lika jobbigt när nån lämnar oss som vi älskar väldigt mycket och sen åker  dom hem till sina änglar!
Hon var så söt och jag minns den allra första dagen då hon kom hem till oss, jag var höggravid och fet som bara den, kunde knappt böja mig ner då jag redan gått över tiden med Charlie!
Jag satt mig ändå på golvet och myste med henne, och vad jag saknar henne!
Men nu är hon uppe hos min älskade mamma och får leva i frid, för den planeten är så mycket finare än våran, och mycket mer kärvänlig!
Jag tänder ett ljus för dig idag gumman och minns dig och tänker på dig, älskar dig så himla mycket!
Ja, snart är denna dagen också till ända och nästa vecka ska jag hälsa på nån som jag inte träffat på länge, men ser fram emot det, finns mycket att prata om och att skratta åt antar jag..
Är så glad att fler och fler av mina vänner och familj kommer in i mitt liv, det är ju faktiskt livet det!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0