Tisdag

Hej igen min kära blogg! Vaknade vid 6 i morse då klockan ringde, trött som sjutton var jag då jag knappt sovit i natt, jag tycker inte om att jobba kväll och komma hem vid 11 på kvällen och sen upp 6 morgonen därpå igen, det är rävskift men så är det inom vården...Älsklingen gick också upp då också med mig, satte på kaffe och vi hann dricka kaffe innan jag skulle åka iväg så det var skönt!
Han kröp ner i sängen igen när jag åkte och jag ville också krypa ner bredvid han och mysa men tyvärr så plikten kallade så det var bara att sätta sig i bilen och åka iväg till jobbet!
Han blev tvungen att kliva upp i alla fall vid 7 för han lämnade in sin bil på service idag så nu är det också gjort...
Jag slutade vid halv 2 och åkte hem och slängde i mig några mackor och sen upp och hämta Wilma på dagis då dotter var i skolan och Roy jobbade, hon var så glad när jag kom och hämtade henne, mommos lilla ängel som hon är så söt och så himla underbar liten tjej..
Sen hem en sväng och hon fick lite godis av mommo hihi, apelsin och sen blev det kolla på tv för henne medans jag satt vid datorn en liten stund..
Sen kom Bella och hämtade henne och jag åkte in till stan och handlade lite eftersom jag inte hann det efter jobbet, så träffade jag Anita och Carin och det blev en fika också såklart!
Carin och jag skrattade och hade kanon kul, hon tycker att jag är så tokig hihi, nehej det är jag väl inte, kan jag aldrig tro?
Jag är bara så himla glad åt mitt underbara liv!
Hon blir så himla glad i mitt sällskap och det är kul...
Väl hemma igen så kom Charlie hem och hämtade lite kläder då hon är hos sin pappa nu, bra tycker jag, då man har 2 föräldrar och då ska man vara rädd om båda och umgås med båda såklart!
Bara för att man inte lever tillsammans så är man ändå förälder!
Skönt att hon kan vara hos båda två äntligen!
I morgon är jag ledig igen vad jag vet i alla fall!
Sen får man se man kanske får ett pass ändå under dagen...
Så ska bli skönt att få sova i morgon bitti alla fall, och få vakna och kliva upp när man är utsövd...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0