Söndag

Hej min kära blogg ännu en dag i miytt liv! Vaknade vid halv 9 i morse av att mommos lilla Wilma kom och frågade om jag var vaken och att det var morgon och att det var dags att kliva upp!Hon är så mysig och go den lilla tjejen, så väluppfostrad och fin liten tjej...
Älsklingen var redan uppe med henne och dom fixade frukost det fina härliga teamet hihi...
Hon har sovit som en stock i natt!
Igår skrattade vi så vi höll på att dö åt lilla Wilma, hon har sån humor och är så förståndig för att vara så liten, en liten lill-gammal tjej är vad hon är..
Sen kom Bella och Roy och hämtade henne så vi hann med lite kaffe också, mysigt och dom är så underbara denna fina familj och jag är så himla glad att jag har dom i mitt liv!
Sen kom Pan förbi en sväng och tog en kaffe, och sen gick vi ut och gick våran långpromenad som vi gör varje dag, bra för hälsan är det...
Var ner till dom bästaste och finaste svärföräldrar som man kan ha och tog en fika där och sen fortsatte promenaden...
Hem och laga mat sen och idag blev det potatisbullar av det hemlagade moset som blev över igår, mumma var det...
Så ringde min bästa vän Pernilla sen många år tillbaka idag och ville komma förbi och hälsa på en sväng, gud vi har bara träffats ute på stan ett antal gånger dom senaste åren men idag fick vi prata och skratta och umgås, det var riktigt skoj att träffar...
Vi hade massor att prata om (vad konstigt) Hihi..
Hon tyckte att vi hade ett sånt fint  hem och ett mysigt hus här hemma...
Hon tyckte att vi hade renoverat så fint, kul att höra..
Vi drack kaffe och pratade i flera timmar, eftersom det var ett tag sen vi träffades, hon tyckte att jag såg jätte fräsch ut och tyckte att det var skönt att se att jag mår så himla bra som jag gör idag, hon sa att det riktigt strålade om mig, och det gör det ju, jag är lyckligare än nånsin har varit!
Hon tyckte att jag hade fått det så bra, men som sagt efter regn kommer alltid solsken, det gäller bara att se det som är framför en på rätt sätt, var positiv och tro på det som är positivt, då blir också livet positivt!
Jag ska åka hem till henne nån dag nu när jag ändå är i stan och hälsa på och se hur hon bor också..
Tänk att alla mina gamla vänner kommer tillbaka till mig en efter en hela tiden och mitt liv blir bara till det bättre hela tiden?
Jag är så himla glad att jag har alla fina vänner och min fina familj idag, och att jag får vara så här lycklig och få  må så här bra..
Ja, idag är det då Söndag igen och i morgon börjar återigen en ny vecka, med nya härliga utmaningar, fortsättning följer på Intron som jag har och förhoppningsvis mer ändå...
Fredag ska jag ut på party med bästa brudarena och det ska bli skoj!
Jag ska riktigt njuta av veckan som kommer och se ännu mer glada saker i mitt liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0