Ny vecka nu igen då!

Hej min kära blogg idag igen! Vaknade tidigt i morse och älsklingen skulle iväg och jobba stackaren, men jag fick somna om igen i min varma säng och drömma om den vackra pussen man alltid får varje morgon innan han åker iväg min stora kärlek!
Sov ganska bra men Charlie hostar på nätterna men det börjar ge med sig lite nu då jag kör med mina hälsokurer åt han..
Vaknade vid 9-tiden igen och klev upp, gjorde ordning min Cappiochino och mitt bark-te och drack det, åt en macka fast egentligen var jag inte ens hungrig men dom säger att man måste äta ändå hihi..
Bäddade, duschade och slog mig ner till ro i köket för mig själv och bara tog det lugnt, gick ut och hämtade posten och gick igenom den, vad som ska handlas eller det som var billigt ska jag väl säga, för som sagt frysarna är ju fulla här som vanligt så nån nöd på oss i detta huset går det absolut inte hihi..
Men bra att fylla på allt som är billigt så det finns hemma, om jag nu får in det sen hihihi...
Vi äter mycket kött så det är nog mest det som finns i våran frys hihi...
Viktigt med mat och sedan näringsrik mat förstås, inga konstgjorda burkar eller pås-mat här inte..
Idag är jag ledig mot alla odds hahahaha, så jag ska ta en långpromenad som jag gör varje dag och bara njuta av dagen, det kommer dagar som kommer bli hetsiga ändå, man ska vila och tänka på hälsan..
Hälsan , vänner och min underbara familj med mycket kärlek och umgänge är så mycket mer värt än nåt annat och detta är nåt som jag har lärt mig i mitt nya härliga liv!
Det var som jag sa till Pernilla igår att man kan ha ett sånt härligt liv idag som jag har men först ska man tydligen ner och vända i djupet innan man inser vad och vilket som verkligen betyder nåt i ens liv och det har jag verkligen förstått idag...
Hon sa att jag var värd det och det värmde!
Det är jag så glad för och det bästa med allt är att alla andra ser att jag är en helt annan gladare människa idag än vad jag har varit på många år, det är så skoj....
Skulle inte kunna tänka mig ett annat liv än det som jag har idag, med mycket kärlek och vänner och omtanke i mitt liv, glatt och trevligt och många goda skratt....
Nån dag den här veckan åker jag igen mot nya härliga vidder och upplevelser och ska träffa en kär vän som jag inte träffat på typ 10 år eller nåt, ska bli så skoj att träffas och få umgås igen!
Det bästa med allt är att alla mina vänner tycker även så mycket om den som jag lever  tillsammans med idag också, det är alltid ett plus och allt blir  alltid lite lättare då!
Men han är verkligen en högsta vinst....
Snart slutar han och då ska han få mat när han kommer hem, men idag vet jag faktiskt inte vad jag ska laga för mat, jag vill prova nåt nytt hihi..
Jag älskar ju hemlagad mat och att få stå länge så det blir gott...
Tack alla fina vänner som jag har för att jag får vara i era liv och min fina familj med underbara barnbarn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0