Lördag

Hej min kära blogg idag igen! Vaknade hela natten av och till och jag fattar ju att det är en förändring som sker i min kropp igen, svettas som ett jihu och kan inte sova, det ska rensas nu och det rejält, allt gammalt och förflutet ska upp till ytan och rensas för att allt det nya och fina ska få plats i mig igen!
Nånting gammalt för alltid något nytt och bättre i ens liv! 
Älsklingen stackaren fick kliva upp vid 4 i morse och åka iväg och jobba ett skift medans jag då försökte åtminstone att somna om, men det var svårt!
Klev upp och åt frukost och väntade på att älsklingen skulle komma hem, sen tog vi en långpromenad ner på byn, det var kanon skönt väder ute idag..
Sen ringde dotter och frågade om Wilma fick sova över då jag egentligen skulle setat uppe vid dom och vara barnvakt ikväll, men hon är så go och förstående eftersom Honken har sån allergi så Wilma får sova här hos oss istället, så det ska bli mysigt..
Lagar mat och idag blir det hemlagat potatismos och falukorv, mumma vad gott det ska bli..
Älskar riktig mat och inte nån konstgjort onyttig mat som är gjort på paket eller burk!
Ska vara riktiga såser och inte nå packat på påse  här inte hihi..
Trivs jätte bra på mitt nya jobb gör jag också så antagligen blir jag snart igen insatt på nåt mer...
Kanon kul att veta att dom är nöjda med mig och med det som jag gör...
I morgon är det söndag igen och en ny härlig dag igen!
Dagarna sveper  bara förbi i snabb takt vecka efter vecka och allt bara blir  bara nytt och nytt hela tiden, ingen trist vardag och inga trista helger utan mitt liv är fyllt av bara glädje och skratt och det är så här det ska vara och kännas...
Det här är livet det!
Idag har jag anmält mig till en Medium-kurs, ska bli så spännande. men jag har ju redan gåvan så öppnas lite mer har väl ingen dött av, ska bli så skoj!
Måste fortsätta utveckla det som jag har i mig om jag ska komma nån vart!
Bättre att rensa allt på en gång så det är gjort, nu detta året är fyllt av överraskningar och väljer man att inte ta tag i det gamla så kommer man inte vidare heller!
Det är upp till var och en...
Nu ska det sittas framför tv-n och mysa med Wilma ikväll...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0