Ny vecka nu igen då!

Hej min kära blogg ännu en dag idag igen! Vaknade av ett glatt sms i morse hihi......
Idag är det en ny härlig dag och även en ny härlig vecka på ingång med nya upptåg och överraskningar på gång...
Värken har blivit värre men jag har ju inte varit till min massör än så jag måste ringa denna veckan och få en tid för massage igen....
I fredags sov mitt barnbarn Jessica här, snäll som en ängel då hon är ju mommos ängel....
Allt gick kanon bra och Tessan hämtade henne på Lördag kväll..
Jag har så fantastiska barn och barnbarn i mitt liv äntligen igen...
Går inte att jämföra mitt liv idag och för några år sen tillbaka, idag har jag lugn och ro och ärlighet i mitt liv, inget tjafs utan bara kärlek och omtanke, inga bråk eller tok och inget dåligt mående pga annat dåligt i ens liv!
Idag uppskattar jag verkligen mina barn och barnbarn och mina vänner som kommit tillbaka i mitt liv igen, allt pga mitt annorlunda liv idag, det känns kanon, sen om man har värk i kroppen så får man försöka leva med det ändå, det är ju allt annat som är fint i livet som verkligen räknas..
Mitt liv idag är inte fullt av  en massa olika obehagliga upplevelser eller lögner utan bara ren sanning och ärlighet, och det är det som vinner i längden..
Sanningen segrar alltid och den kommer alltid fram till slut...
Kom ihåg det!
Sen finns det ju naturligtvis människor som vill försöra i ens liv (och även andras liv) som vanligt och som inte kan leva ett eget liv utan måste lägga sig i andras liv, men så är ju livet, såna människor ska man inte ha att göra med, jag håller mig undan för människor som är så och jag ska inte behöva vara rädd för att gå ut bara för att det finns såna människor..
Så idag är jag glad åt det jag hittade och lever med det!
Jag vill kunna  vara fri och ha mitt liv som jag har idag, göra som jag vill ,vara trygg i det som jag lever i.....
På söndag kom älskingen på att vi skulle åka till Borlänge en sväng så jag och han handlade lite nya grejer till Charlie också till hans egna lägenhet, på Fredag får han amtagligen nycklarna och får börja att flytta in. ska bli så spännande..
Sen blev inte dagen idag som jag hade planerat utan den blev mycket, mycket bättre hihi..
Ja livet går på i rask takt nu och det ena bra efter det andra dyker upp, jag sitter nu med ett leende på mina läppar och är så hinla glad för att mamma och änglarna gett mig detta fina liv, jag har aldrig trott att man kan ha det så bra, trodde aldrig att min kärlek till mina fina barn kunde vara så himla stark, och den är faktiskt starkare idag, kunde aldrig ana att man kunde älska en man på dettta sättet som jag älskar min man idag!
Livet förändras ibland och faktisk till det bättre för vissa och tyvärr till det sämre för vissa, men alla har vi ett val, vill vi leva i kärlek och sanning eller i ovisshet och lögner?
Det är upp till var och en, jag har fått den chansen att prova båda och ni vet säkert vilket jag väljer hihi...
Alla väljer sitt eget val!
 
 

Kommentarer
Postat av: marika sundberg

Hej
Jag förstår om du inte vill ha ngt med mig att göra... .mycket har hänt i mitt liv.. och jag undrar om du skulle vilja träffas .. å bara prata lite..
Det e ju så att när jag fick frågan om jag har ngr vänner som kan intyga saker.. så har jag insett att det har jag inte..
Jag menar inte att vi ska bli vänner... utan jag vill bara fråga dig lite saker..
Mvh Marika.. ps blanda inte in charlie utan om du vill och känner för det.. så skulle jag gärna vilja ses..
Mvh Marika Sundberg

Svar: Nej men tack för att du frågar, vill inte och har inget att säga dig....Allt bara har varit en hel kalabalik i mitt liv tills för ca ett halvår sen då jag fick lugn och ro, fick tillbaka mina kära barn som är mitt allt....Jag har bara varit dum och inte insett det, hur dum nu en mamam kan vara?
Men idag lever jag ett härligt liv med mina vänner (som kommit tillbaka) och jag har faktiskt ett liv, vill glömma det som var för några år sen och kunna ha det jag har, jag har hört lite vvad som har hänt, jag lider med dig, ingen människa är värd att bli behandlad så, jag vet snälla du, jag är inte arg eller förbannad på dig men jag känner just nu att jag inte vill pga alla dumma saker du också skrivit till och om mig....Men du ska veta att jag tycker inte illa om dig, jag har aldrig gjort det heller, ville bara att du och Thomas skulle bli lika lyckliga som jag blev....jag önskar dig lycka till och jag hoppas att allt löser sig för dig, som sagt ingen förtjänar det du gått igenom....En stor kram till dig...Du får gärna prata och träffa mina barn, du verkar vara en snäll och go tjej inombords, men många hårda ord och anmälningar gör att jag inte vill,kramar i massor till dig..
ulla Edenstad

2014-08-29 @ 17:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0