Mitt i veckan..

Hej min kära blogg ännu en solig dag i mitt liv! Vaknade och solen sken som vanligt in genom mitt sovrums-fönster...
Igår fick jag ett glatt telefonsamtal igen , att dom är så nöjda med mig på jobbet så ska på möte igen om ett nytt jobb, härligt....
Samtidigt igår kväll var min dotter hem, fick ett jätte tråkigt besked och hon var såklart jätte ledsen, i såna situationer önskar jag att jag kunde hjälpa och var en gud av nåt slag men ibland kan man ju inte det!
Men jag  kan finnas här och jag kan stötta och tro i alla fall..
Jag älskar min familj, mina barn och mina barnbarn så oerhört mycket, och man ska vara rädd om det som man har, inte säga nåt dumt eller göra nåt dumt åt nån annan människa, utan älska alla och vara glad för det som man har och att dom finns i ens närhet....
Var rädda om varandra och älska varandra, alla är värda att få den där rätta, riktiga kärleken, nån gång i livet, jag vet vad jag pratar om..
Och jag har fått den där riktiga kärleken äntligen till slut även om det tog en lång, lång tid!
I morgon kan det faktiskt vara försent...
En enda fjuttig dag kan spela en sån himla stor roll i våra liv, i morgon kanske nån av oss inte ens finns med oss längre?
Var med era nära och kära, umgås, ge varandra mycket tid och kärlek och en massa omtanke medans ni  ännu kan?
Dagen kan vara den sista som man har tillsammans, man vet aldrig vad livet innebär eller har att erbjuda under hela dagen....
Livet kan förändras bara på en enda sekund ibland och man får aldrig tillbaka den chansen igen....
Tänker mycket och har många funderingar nu, men jag älskar dessa människor så mycket, jag finns också här...
Vissa människor kommer in i ens liv bara av ren kärlek, och även en livslång sådan kärlek, och vissa kommer bara in för att lära oss en läxa som vi ska bära med oss i hela livet eller i nästa liv kanske?
Vissa människor älskar man mer än andra...
Man ska ändå ta allt med sig i sina funderingar för allt har en mening i livet ändå även om det ibland kan göra ont, men det är smärtan man lär sig av, man dör inte av den utan man blir bara ännu mera starkare, men precis som min mamma alltid sa till mig (det finns inget ont som inte har nåt mycket bättre och godare med sig)
Vet ni?
Hon hade så himla rätt.....
Min mamma hade alltid rätt...
Idag har jag ju förstått att man måste nog ända ner och vända, allt kan inte vara en dans på rosor i början av ens liv utan man får vad man ger....
Man måste lära sig vissa läxor för att inte göra om samma misstag gång på gång i livet...
Idag vet jag vad kärlek innebär, jag vet hur den verkligen känns, och jag vet hur jag ska ge kärlek på bästa sätt för att även få det tillbaka på ett ärligt sätt..
Idag är jag så fri som en fågel, jag flyger fram och tillbaka och jag vet att ALLTID varje dag då jag kommer hem så finns det alltid nån som väntar på mig som älskar mig oövervinnerligt!
Det är så himla skönt att ha nån som denna man....
Var rädda om varandra, som sagt, ge varandra kärlek på hög nivå, riktig kärlek, lär er av allt, var inte dum, älska inte på låtsas, utan var ärlig...
Jag älskar alla mina barn och mina nära och kära även om dom inte alltid står vid min sida utan väljer nån annan istället för mig, men som sagt man får älska vem man vill och ingen kan neka mig att älska alla mina barn ändå, och det gör jag så oerhört mycket..
Klart att jag har lärt mig läxan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0