Lördag

Hej min kära blogg ännu en dag i mitt liv! Vaknade ganska sent och älsklingen hade åkt till Hällefors idag och kollat på en till fyrhjuling, så jag klev upp och satt på kaffe och åt frukost men han kom hem strax efter att jag hade klivit upp....Vi har en fyrhjuling men vi ska köpa en till, men det blir nog närmare sommaren skulle jag tro, kan vara bra att ha 2 och det är så kul att vara ute och kolla runt lite överallt och att åka och grilla och bara umgås med alla som också är med ute och åker....
Sen om bara en ska iväg kan man ta en själv också...
Har varit ner och handlat lite fika då Bella och Roy ska komma förbi och fika idag, mys med barn och barnbarn...
Ja livet verkar bara bli bättre och bättre för varje dag som går....
Igår blev jag kanon glad, fick prata med nån som jag inte pratat med på länge och känslan gjorde mig kanon glad, måste åka och hälsa på nån dag, det var ett tag sen vi träffades nu och det ska bli kanon kul..
Ibland blir jag så himla förvånad över mycket i mitt liv som händer nu, och att jag har fått chansen att få nya tag och nya utmaningar, med helt nya chanser i mitt liv..
Gäller att ta vara på dom, och det är ju det som jag har velat hela tiden, men varit för feg för...
Varje dag då jag vaknar händer nåt nytt fantastiskt i mitt liv, jag träffar helt underbara människor i mitt liv som jag inte sett på många år, men som säger att jag (äntligen) har blivit Ulla igen..
Det är jätte kul att höra, att dom tycker att jag är glad och har det bra nu, dom säger att det riktigt utstrålar kärlek och ömhet runt mig. och det gör ju det..
Så många fina människor som har kommit in i mitt liv dom senaste åren och som jag fått kontakt med, gör livet så enkelt att få leva idag..
Jag skiter i min värk i kroppen herre gud det finns dom som har det värre än jag!
Jag kan ju fortfarande gå och stå i alla fall.. komma upp ur sängen på morgonen och alltid få må bra..
Det har jag inte gjort förut på länge pga sjukdomar och att jag helt enkelt inte levt ett lyckligt liv förut som jag gör idag..
Sen behöver man inte tycka om alla, eller umgås med dom man inte gillar, så är det ju bara, man måste få välja själv!
Alla passar inte ihop....
Idag har jag vänner och en familj som jag mår bra av att ha vid min sida och jag tar vara på chansen också,
Jag är idag rädd om det som jag har....

Och det verkar som om mina gamla vänner tycker att jag är en mer normal människa idag och inte så innesluten i mig själv längre....
Jag är nöjd och glad och jag tänker mig extra noga för idag vilka som jag vill umgås med och vilka som jag inte vill det med.....
Man ska vara med dom som gör en glad och som man kan skratta och ha skoj med, det är nåt som jag har lärt mig!

Man ska kunna stå för det man gör, det är viktigt....
Nu ska jag laga Tacos här mumma...

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0