Tisdag.....................

Halloj! min älskade blogg,du finns vid min sida i både vått o torrt o framförallt för att¨både goda o onda ska kunna kommentera sina destruktiva o goda tankar i dig och om det dom tycker är både väsentligt och ovesäntligt:)

Det är nog tur att jag är en sån människa som vet mer om mig själv än andra o slipper hålla koll på alla som inte då har ett eget liv att hålla koll på,så man måste bestämma över andras?
Människor som inte tror att det finns faktiskt *lyckliga* människor bara för att man lever i slentrian själv* o faktiskt har ett perfekt liv men dom som kommenterar är dom som verklogen har ett *operfekt* liv då dom mår dåligt av andra lycka:)
Man kan tyvärr inte *vara chef* åt alla,jag beklagar?:)
Hur kan man bara må dåligt av att andra har det bra?
Vad är det som stör en så i minsta grad?
Somliga har såna hemligheter bakom ryggen som ligger dolda så dom måste pracka på stackars andra människor som ha det bra o lever lyckligt,så man kan låtsas tro att felet och misstagen som man gjort  är nån annans,det är ju så himla lätt,eller hur?..........
Somliga kan inte stå för sina egna misstag o brister i sitt liv...........
Man kan aldrig välja åt andra människor vem eller vilken man ska vara ihop med,det är väl upp till dom själva o ibland kan det bli*lite* fel o ibland blir det djävligt bra:)
Men det som kan göra mig lite fundersam är hur man kan som förälder säga att man aldrig skulle utsätta sina barn för vissa saker o sen har man utsatt dom för saker som man *aldrig* kan ändra på,som är sååååååå mycket värre än att som sagt hitta på lögner än att tala om sanningen:)
Men såna som inte har något innanför pannbenet o som sagt (torkar sig i röven innan dom skiter)kan man inte begära för mycket av?
Dom har antagligen inte lärt sig vad rätt o fel är i skolan eller så har dom inte gått en riktig skola utan bara nån lekskola av nåt slag?
Prickade jag rätt?:)

En förälder är alltid en förälder,ja så sägs det,men i vissa fall är det nog inte så då föräldern i någon situation har barn som nästan dödat henne o dennes egna gener inte heller säger sanningen utan håller dom bakom ryggen....
Hur känns det ni som har egna barn att eran egen gen höll på att dö för att ni skulle spela roliga och har psykopater i era gener?
Och hur känns det *ni* som sitter o vet att det är så men inte berättar för*föräldern eller syskonet*
Då kan man börja fundera vad ni skulle göra *för era egna barn egentligen*
Barn som barn tycker väl jag då.....
Både stora som små?.
Hur tror ni att ett barn känner sig efter en sån sak?
Tror ni att barnet kunde sova på nätterna,nej,somliga förstörde barnets liv bara på 1 enda fjuttig minut,som detta barnets föräldrar får stå för vad andra sketna djävlar har gjort....
Man ska inte gå ut o kommentera i en annans blogg om man inte har rent mjöl i påsen?

Men som tur var finns ju*karman* om man nu vet vad det är.....
Det menas att allt man gör o allt man vet men håller undan kommer tillbaka nån gång.men kanske i bättre eller kanske i sämre saker......
Väntan är kanske lång men allla får vi betala tillbaka för våra synder,så är det bara,sen kan man vara både dålig och bra förälder,det *beror* på hur man ser det hörru du:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0