Fredag o helg igen då,YES..............

Hejsan min käraste blogg!Vaknade senare än vanligt i morse då jag har sån djävla värk i kroppen och täppt i näsan p.g.a allergi,den här årstiden är så djävla jobbig med just min allergi o jag måste hålla mig undan för allt i regel,då jag blivit väldigt allergisk mot en massa,men det är nog så för att vi gjorde oss av med våran älskade  hund också o då sa min läkare att då kan man på en gång känna av andras hundar på en gång, och då kan det bli jobbigt om man hälsar på andra som har hund?Så det är väl en djäkla tur att vi inte har nån nu då?
Men jag har inte tänkt skaffa nån ny så det är lugnt med det:)
Och man behöver faktiskt inte hälsa på dom som har hund heller för då klarar man sig,man ska inte utsätta sig för det o jag vägrar att äta mediciner mot nåt som jag inte har själv och som jag inte måste äta?

Jag har setat halva dagen o sitter i den väldigt varma o sköna solen som värmer bra på skinnet idag,så nu ska brännan bli bra på kroppen.........
Det är så snyggt med brunbrända kroppar på sommaren...........

Idag är det fredag o det innebär att det är helg efter klockan fyra o då kommer snart älsklingen hem o man får vakna*varje* morgon med han bredvid min sida:)
Sen är det en speciell helg den här helgen för alla,för jag antar att alla föräldrar ska ta ut sina barn på majbrasa just den här helgen o vara med familjen?
Det är ju en familjetradition.........
Jag saknar lite när barnen var små o man fick göra det,nu är dom stora o vill inte följa med längre utan dom har sina egna fina familjer som dom ska göra nåt mysigt med...........
Så jag och älsklingen får åka ut vi två allena o åka runt o titta på alla fina majbrasor,men det är mysigt det med,för då får vi umgås bara vi två:)

Nu går vi snart in en en ny månad,en sommar-månad och tiden rinner bara iväg nu,jag hinner inte riktigt med,*men väntar man på nåt gott så väntar man aldrig för länge sägs det*
Och det må vara så sant,så sant i vårat fall:)
I morgon blir det en kärra med en massa bildelar till soptippen,så ena garaget blir tomt o vinden är redan tömd o har skickats till soptippen eller getts bort,och det känns så himla skönt,så himla fridfullt att kasta bort allt som inte längre behövs?

Slutet nära o allting är gott o blir o förblir gott:::::::::::::)))))))))))))))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0