Snart en nu vecka igen då.......

Vaknade i morse o det regnade inte idag!Det var bra!
Men mulet var det i alla fall,men vad gör det en sån här härlig dag?
En sån härlig dag då man faktiskt vaknar o äter frukost o efter att man fått sitt efterlängtade kaffe och samtidigt får kura ner sig i soffan med en varm fleece filt runt om sig o äta bara gott och kolla på bra filmer hela dagen:)
Då kanske det är tur att man gått ner några kilon efter alla promenader så man slipper tänka på figuren....Hahahahaha......

Idag kom våran älskade dotter o lill-prinsessan med väldens bästaste svärson hit o vi fick mysa lite:)
Vårat allra första gemensamma barnbarn som är så söt:)
Ett helt perfekt och välskapt barn:)
Mitt allra,allra första barnbarn var vi med på förlossningen med o det var en upplevelse kan jag säga o sen när det var det allra första barnbarnet också:)

Och nästa söndag så ska vi på dopet på vårat allra första gudbarn o ska bära fram det o bli gudmor och gudfar åt lilla Theo......
Det blir också en helt ny upplevelse för oss så nu har vi snart fått vara med om 3 stora,stora upplevelser i vårat gemensamma liv:)

Sen i slutet av nästa månad kommer det stora,stora bröllopet som vi också är bjudna till,med massa folk o skratt o fina vänner o framförallt ett jätte fint brudpar med allt vad det innebär?
Och en jätte stor fest efteråt,precis som ett bröllop ska vara?
Det kommer bli en jätte stor upplevelse det med:)

Ja mycket att se fram emot här framöver,med trevliga vänner o trevlig släkt.....

Nu ska jag bara mysa o ta det lugnt idag och tänka på allt roligt som händer och sker just nu o att världen är bra underbara med alla fina människor runt omkring oss:)

Ja,livet är fantastiskt o vi med den:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0