Söndag igen då o slutet på denna vecka.......

Hej min älskade blogg!Nu har jag ej kunnat skriva på flera dagar då jag legat sjuk i influensan för typ några få gånger i mitt liv?Det är väl så när man är en viking o aldrig äter mediciner antar jag som bara gör en sjukare av alla gifter?
Hade sån huvudvärk så jag trodde allvarligt att jag hade fått hjärnblödning,men trots det så har jag inte tagit några värktabletter?
Så nu har jag låtit min kropp självläka o då har jag fått ännu ett immunförsvar:)

Om man ej äter o knaprar tabletter för lite löjlig huvudvärk eller få åkommor så blir man ju ej förgiftad o måste ge kroppen bara mer o mer gifter för att kroppen till slut kräver det,o nästa gång är man typ ännu sjukare........
Visste ni att värktabletter o pencillin är det farligaste som finns för en människokropp,tänk er själva att ge kroppen mögel?
Det kan ju knappast vara hälsosamt,det slår ut sjuka såsom friska celler i våran kropp!
Det kanske inte är så konstigt att vissa människor är mer sjuka än andra,för dom som är sjuka många gånger ger ju kroppen en massa gifter istället för att låta kroppen självläka o bygga upp ett immunförsvar?

Dom som är sjuka ofta har dock ej något immunförsvar,o så har vi ju dom som vi då som nästan aldrig är sjuka i virus o förkylningar,det är vi som har ett immunfösrvar o har byggt upp det:)Det märks vilka som är mest o minst sjuka:)
Sjukdomar kommer visa sig senare i livet kanske om man tillsätter en massa onödiga mediciner som kroppen egentligen inte behöver,o då kanske man blir så sjuk så man inte längre klara det med mediciner och måste ha typ transplantation av nåt slag o då gäller det ju att hitta rätt person,annars är det verkligen försent?
Ska man utsätta kroppen för detta?Nej det tycker jag inte:)

Ja i torsdags så var jag,min man ,min dotter o dotterdotter o svärson till borlänge o shoppade lite......
Hittade lite smått o gott men naturligtvis inte en jacka som jag är tvungen att ha?

I fredags blev jag då sjuk i influensa?Hur kunde jag bli d?
Ja,inte vet jag,men jag blev det i alla fall:)

Så i Lördags var jag sängliggande,precis som i fredags då....
Är ju inte van att ligga i sängen o bara låta dagarna fly förbi?Om jag säger så:)

Nu är det söndag o jag känner mig lite piggare efter huvudvärk i typ tre dagar o sängliggande,men nu tar jag nya tag o vet att den här influensan gett mig ett nytt immunförsvar inför nästa influensa:)
Det tackar vi för:)

I morgon är en ny dag och en ny vecka med nya utmaningar som står på schemat,nice det:)
Undra vad man ska hitta på en sån underbara vecka då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0