Mitt i veckan då då.......

Vilken härlig dag det är idag,blåser men ändå mysigt........Mycket händelserik dag blir det idag......Och mycket att göra?Hoppas man hinner med allt idag?
Dagarna går så fort nu.....Och jag njuuuuuuuuuuter av varje dag o varje minut av mitt liv.......Älskar livet så mycket o vet vad det ska gå ut på!Det är så här det ska vara!

Ska äta frukost nu o sen ner o möta en kär vän som jag ska umgås med idag........Mysigt......

In en sväng till stan o handla också idag när mannen har slutat för dagen......Så vi får handla det sista inför grillfesten som vi ska ha med grannen o en massa andra vänner  på lördag.det ska bli så kul att var ett helt gäng igen nu när dom flyttat in!Livet är allt för härligt......Livet leker o vi frodas med det!

Allt vänds till det bästa här i livet om man bara vågar ta steget,så är det!och det steget tog jag o det var inte svårt att välja o ta,det kan jag lova?Jag mår såååååååå himla bra nu o är såååååååå lycklig med allt runt mig,vänner som tycker om mig för den jag är o ett helt fantastiskt liv........

Har haft sånt stöd av mina vänner hela tiden o dom betyder nästan lika mycket för mig som mina barn o barnbarn.......

Pratade med min kära största dotter igår o saknar hennes 2 barn så mycket men skönt att höra hennes röst var det,vi har våra små hemligheter ihop allt,hihihihihihi..........Ni skulle bara veta?

Sarah o micke kommer ikväll i o sarah ska hjälpa mig med bloggen,hon ska ta bort ett kort som jag vill ta bort o lägga till ett nytt,som inte ska sitta där för syns skull eftersom folk läser min blogg o kan få fel uppfattningar,och det är inget bra....Rätt ska ju vara rätt eller hur?Hon är så snäll som fixar min blogg åt mig,så ska hon göra en blogg sida åt våran dotter Mikaela också så hon får en fin sida på sin blobb.nice.......

Nej nu ska jag bara njuta av dagen som den är...........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0