Lördag

Lördag, en ny vecka har snart passerat , många nya utmaningar igen har det varit och vi sitter i karantän och har  tagit ett nytt test igen som visade att jag också har corona!
Mannen har haft corona veckan innan mig men fast jag är multisjuk så har jag klarat mig ändå, ifrån att bli bara lite förkyld!
Jag tror att det är för att jag tänker på vad jag äter, jag boostar kroppen och fyller på med massor av vitaminer hela tiden så jag ska klara av infektioner eftersom jag redan har en massa olika sjukdomar.
Flera runt omkring oss som är full vaccinerade som har varit mer sjuka i covid nu än dom  som är ovaccinerade!
Mannen var inte heller sjuk fast han hade corona!
Hela veckan har jag nu setat i karantän eftersom mannen var positiv men inte jag första veckan,men jag var förbi till min minsta dotter på hennes födelsedag och lämnade present utanför dörren hos henne när hon fyllde år!
Mannens bror har hjälpt oss handla när vi behövde då vi inte får gå i affärer just nu, världens finaste familj fick jag🥰
Nu börjar även sanningen komma fram om vaccinet vilket gift det är egentligen och hur många runt omkring oss har blivit svårt sjuka och till och med dött av det!
Räcker det inte nu med alla lögner i media och allt dom ljuger om för att lura i stackars folk som tror på dom ett gift som kroppen inte kommer klara av?
Tidningar har nu börjat inse att politikerna bara ljuger om allt och att det går ut på att folk helt enkelt ska dö!
Det är fruktansvärt skulle jag vilja säga att dom planerat det här i flera år och gör det här bara för att förgifta folk för att minska befolkningen då vi är överbefolkade!
Jag tycker mest synd om alla barn vars föräldrar gett detta gift och om dom skulle bli sjuka eller dö kommer föräldrarna kunna leva med en sån sak att dom bestämde det åt sina barn?
Jag kan bli så frustrerad av att folk säger till mig såhär:
Om jag inte hade tagit det så kanske jag hade dött i corona, men hallå jag trodde man tog vaccinet för att inte få corona men tydligen inte eftersom det verkar som om alla som tagit vaccet får ju corona ändå?
Värre är ovaccinerade!
Eller:
Jag tog det för att gå in på olika tillställningar? Är det värt det när man ändå blir smittad?
Eller om man inte överlever mer än nåt år?
Eller:
Ingen jag känner har blivit dåliga eller dött av vaccinet så hur kan du känna så många säger många till mig?
Är dom blinda eller vill dom inte se?
Eller:
Jag tog den för alla andras skull!
Men för fan ingen behöver ta detta djävla gift för min skull i alla fall, kom inte och skyll på det?
Ni får gärna ta det för eran egen skull men absolut inte för min skull, för jag llarar mig nog själv och vill leva mer än högst 5 år till och jag har varnat och varnat men det enda jag får höra att folk tagit det av olika anledningar för att få vara fria, vadå fria, detta pass är ett kontrollbevis för att dom ska kunna ha koll på er  har ni inte ens fattat det?
När tog man ett vaccin som man måste ta ett test för det första för att se om man har sjukdomen?
När tog man ett vaccin som man får själva sjukdomen av?
När tog man ett vaccin för nån annans skull?
När tog man ett vaccin som fler blir sjuka av än att inte av att ta det alls?
När fick så många människor i denna värld stroke, hjärtinfarkter, ramlar ihop, blodtrycksfall, ont i kroppen och sår, och hjärnblödning och utvecklar cancer?
Sprutorna ger just dom här sjukdomarna för att dom vill ju att folk ska bli sjuka och bli mer beroende av läkemedel eller till och med dö så man kostar 0 och ingenting sen!
Dom som tagit detta gift kommer utveckla mjukdelscancer inom 9 mån- 1 år men ingen lyssnar utan fortsätter bara att ta dom.
Jag har sett framför mig på vissa vad som kommer hända men nu kan man inte säga nåt för nu är det ju redan försent!
Många kommer nu bli lämnade kvar ensamma för att dom är lättlurade!
Stackars barn som kommer bli föräldralösa eller föräldrar som förlorar sina barn?
Pratade med vaccinskadades förbund och dom har aldrig fått in så många anmälningar om cancer förut som nu på dom som är fullvaccinerade!
Väldigt många anmälningar.
Känner flera stycken som utvecklat cancer från att ha varit fullt friska till hela kroppen full i cancer och dött på 2,- 4 månader, ja det är hemskt..!
Idag har det varit demonstrationer i hela sverige och världen mot vaccin passen, ja just det för att vi som inte vill att det ska vara vaccinpass för att vi vill rädda er som inte förstått ön att det här bara är ett kontrollbehov ifrån makten!
Vakna, öppna ögonen..
Dom som har barn borde ha varit med för att rädda sina barn!
Snabbtesterna och pcr testerna fungerar inte då dom visar fel, det sa jag ifrån början och fick ramaskri av folk att jag ska sluta köra med konspirationsteori och sluta vara en foliehatt..
Nu är vi där att jag hade rätt men nu minsann är DU TYST som kallade mig det..
Lika du din fegis som plockade bort mig för att just du kritiserade mig och när jag blev förbannad och kritiserade tillbaka då blev du allt vek och tog bort mig, det trodde jag fan inte om dig att du inte kan stå för det du skriver!
Snart, snart kommer sanningen också fram från mig s.k foliehatten att vaccinet är ett gift, många har redan ångrat sig och börjat nog nu fundera om man kommer överleva antar jag!
Man kanske skulle ha lyssnat från början på mig,nu är det antagligen försent!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0