Annan dag påsk

Måndag igen nu då ,en ny vecka och helt nya utmaningar och denna påsken är förbi ännu en gång.
Har inte skrivit här på länge nu , men jag har heller inte varken kunnat eller orkat!
Har hunnit med att vara inlagd i Falun pga en djävulsk smärta och fick dropp över natten och blev röntgad och ultraljud och dom hittade felet som tur var..
Så jag fick morfin och mådde så djävla piss av det.
Djävla mediciner som förgiftar våra kroppar på ett och annat sätt!
Fick åka hem i men hade fortfarande en djävulsk smärta och hade inte sovit på flera nätter, så jag var dötrött och helt slut i kroppen och som människa.
Min största dotter och hennes dotter kom förbi med en krya present också så fint gjort, dom är guld värda och så snälla dom där två 🥰
Vilade och vilade då smärtan höll på i flera dagar innan jag ens kunde sitta eller ligga..
Sen firade vi 10 år tillsammans i januari och åt lite gott då också såklart..
Har varit till Borlänge och handlat lite och fått några heldagar med bästa vännen och med mannen och var dötrött när jag kom hem..
Jag har varit en sväng till min största dotter med en krya present och sen till min minsta dotter och hälsade på.
Det var min tur nu faktiskt att hälsa på dom nu då dom så ofta är till mig varje vecka och hälsar på men jag har inte orkat rintigr förut då jag inte varit nå bra..
När jag kom hem igen då hade mannen städat hela huset men igår städade jag hela huset och städade och inredde min fina veranda så nu är den fin och färdig för sommaren och vin med spelkvällar med dom bästa igen.😍
Han vet vad en man ska göra han😉
Sen har en människa som är den värsta människa jag nånsin träffat i hela mitt liv att tjafsa igen med mig på en annans sida bara för att jag svarade en annan s.k vän som kritiserade mig såklart men skriver aldrig nåt annars!
Vänner som man tror är ens vänner som inte öppnar käften ens utan håller tyst fast man sagt så mycket om personen.
Falsk är vara förnamnet.
Folk har blivit så konstiga idag.. och missuppfattar allt man säger och såna vänner vill jag inte ha i mitt liv i alla fall..
Nyfikna vänner som bara har en som vän för att snoka men inte nåt annat är inte min grej..
Jag har varit med min största dotter till Falun och vi hade en heldag med shopping i Borlänge och passade på..
Jag har ramlat omkull och slagit mig och blev sjukskriven i 8 veckor, är inte bra än då det inte vill läka som det ska..
Min största dotter och min minsta dotter har varit guld värda och både ringt och kommit förbi hit och frågat hur jag mår, dom är så fina döttrar❤❤❤
Min minsta var förbi senast idag😍
Sen har det varje vecka sen dess varit besök hos läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, massör, akupunktur, röntgen flera gånger och till chefen med läkarintyg  så jag har inte hunnit med mer än att försöka att bli bra igen, så jag har varken orkat eller hunnit springa runt och hälsa på folk heller, för den delen och dom får vara hur sura dom vill som ändå inte förstår🙃
Varit livrädd för att ramla omkull och skada mig igen och folk är så himla dåliga på att skotta också..
Så jag har mest hållit mig hemma när jag varit ofärdig, det är lugnast och skönast..
Började jobba i Tisdags men det sket sig redan från början då jag fick ont igen, väntar nu på att läkaren ska höra av sig igen och få göra en neurologisk röntgen..
Kämpar sen på med livet här och gör det jag orkar och kan och mår bra av just nu, och är glad åt dom som finns och hör av sig och bryr sig i alla fall❤
Sen får tiden utvisa hur det blir i framtiden..
Just nu när krig utbrytit, och en massa bilar, polisbilar och allt bränns överallt så vet jag inte riktigt vad som håller på att hända här i vårat Sverige?
Kortuppt regering och korruppta människor överallt och sen vaccinet som visat sig " som jag ju sa ifrån början och jag varnade många" att det är folkmord, och folk har inte vaknat än ändå, men dom som sover kommer att fortsätta sova förmodligen och kommer få det väldigt hårt inom nåt år!
Flera i min omgivning har nu fått så ont i sina leder efter sprutorna och faktiskt vaknat och insett att det är pga det, men alla gör inte det tyvärr!
Flera har fått bältros och stroke, hjärnblödning m.m. ändå fortsätter folk ta skiten, fy fan..
Det blir inte en rolig höst när sanningen kommer ifatt många..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0