Måndag 25e september

Hej min kära blogg en dag som denna igen, det har gått över en månad sen jag skrev här nu och det händer lite då och då..
Min älskade har fyllt år och det kom massor av främmande och jag har fyllt år och samma sak där mina barn och barnbarn kom och firade mig..
Jag har varit hem till min största son och firat mina barnbarn och hans 2 bonusbarn och det var så fint huset och jätte mysigt med skogen, även om huset inte var min stil men skulle kunna bo där för all skog och fridfullhet hihi..
Vi har varit och hälsat på Benji och Katrin och vi har varit jag och min dotter och barnbarn till Borlänge på outleten och köpte lite skor billigt och bra..
Vi har varit uppe i husvagnen och nu kommer den hem snart, mysigt att sova i den även hemma hihi..
Mötte även Kent på biltema och dom ska också ha säsongs plats där uppe så nu blir det fler man känner där uppe som vi kan umgås och ha skoj med hihi..
Jag har fått en nyare bil av min karl som jag ville ha..
Vi har varit på film på filmen DET jag ,honken ,bella och roy men det var den sämsta film jag sett, då var den bättre på 80-talet och det säger väl allt..
Vi har varit på Titanic och den var både sorglig och bra..
Jag har börjat på ett nytt jobb också men kroppen säger ifrån,den orkar inte med detta jobbet så det får bli nåt annat istället..
Jag har varit ute och försökt att plocka lite svamp så man har lite sånt också i frysen som är ekologiskt..
Har börjat köpa både frukt och grönsaker i ekologiskt då besprutad mat är ju den som framkallar cancer och kan man slippa det så får man äta bra mat..
Jag har köpt lingon och blåbär som är plockade här i sverige och jag har köpt egen odlad potatis..
Jag har varit med min dotter Madde en hel dag i Falun då hon blev akut opererad och färd med ambulans dit och jag fick sitta i framsätet för första gången..
Jag har tidigare bara legat bak,hihi..
Jag vet hur det känns att inte ha nån, det hade inte jag när jag fick såna smärtor så jag fick åka in och blev akut opererad, det är inte kul att vakna och ingen är där..
Men nu 4e gången jag blev opererad så fanns min stora kärlek med där tack och lov..
Han finns alltid och stöttar när det behövs och det är han jag alltid kan lita på att han finns som tur är..
I morgon flyttar min minsta son in i sin lägenhet så det ska bli kul att komma dit och hälsa på sen och få bada gud vad skönt...
Idag har jag äntligen träffat en vän som jag skulle ha gjort länge, det var jätte skoj och vi ska träffas i helgen igen..

RSS 2.0