17 e Juli

Hejsan min kära blogg ,nu var det ett tag sen jag skrev här igen och funderingarna har varit många ett tag nu och jag har fått gå ner i mig själv och bara fått vara i mig själv för att förstå att det finns så viktiga saker här i livet som man inte kan ändra på..
Vem eller vilka som finns och vilka som inte sviker här i livet..
Många gånger har jag suttit i min ensamhet för att jag känner att jag måste få ha det i mitt liv för att må bra så är det bara..
Många gånger har jag setat där för att ingen finns..
Livet är alldeles för skört och man vet aldrig när dagen kommer då man ska somna in och lämna detta jorde livet..
Här bor vi bara i en fysisk kropp som sinsom ska göra ont och sinsom vara bra för att komma till en annan värld där allt är så himla annorlunda än det är här..Men allt har en mening även om nån går bort och man tycker att det är orättvist men när barn dör och man blir sårad så är det meningen att man ska välja en annan väg i livet ¨så är det bara..
Döden är nåt mycket finare än livet..
Annars skulle nog inte jag ha träffat så många människor i mitt liv som övergett mig eller varit elaka eller som jag trott på trots lögner och litat på fel människor..
Det finns så många människor som är så himla elaka och gör illa andra människor hela tiden och även våra djur..
Ibland undrar man hur vissa är funtade på för sätt..
Nu i dagarna fick jag ett glatt besked och när jag fick det insåg jag hur livet är värt trots all smärta och allt man genomlider varje dag..
Nu kan jag le igen och fortsätta min vandring här på jorden en stund till men mitt i allt detta så har jag setat och tänkt mycket..
Innan tyckte jag att det var just orättvist men allt har som sagt en mening..
Nu efteråt tänker jag på alla som vill ha allt trots att dom har en fin familj och det som dom behöver men vill vara ha mer och är aldrig riktigt nöjda..
Presenter och saker är absolut inte allt här i livet även om man blir glad när nån kommer ihåg en på vissa dagar men livet är nåt som är värt så mycket mer, många tycker att man ska komma ihåg do men glömmer en själv, tyvärr är livet så..
Det gäller att ge och ta man kan inte bara ge men aldrig få nåt tillbaka..
Nu kan jag fortsätta leva det som jag vill leva, jag har bestämt mig för att jobba så man klarar sig och sen vila sin kropp och göra det jag vil göra och mår bra av..
Nu är min tid kommen och jag ska göra allt jag inte hunnit med.
I denna tid har jag haft den bästa sambon som finns som stöttat mig och funnits där både dag och natt när jag har gråtit och mått så dåligt så ångest attackerna har varit hemska..
Men sknart har vi semester tillsammans och nu har vi jobbat olika skift och bara typ sovit tillsammans i flera veckor men nu kommer våran tid då vi kan vara tillsammans och göra det vi vill, så lite semester blir det att åka iväg och göra olika saker som vi vill göra..
Mitt andliga blir mer och mer utvecklat och jag ser men ibland vill jag inte se då det sårar eller jag inte kan berätta vad som ska hända men så är det, alltså en mening med allt..
Jag behöver bara titta ibland på vissa så rabblas det en hel del inom mig, och det som är kul är när nån säger en sak men jag ser en annan sen visar det sig att det var som jag kände häftigt..
Nu är det snart dax att gå till jobbet och göra ett skift, några kommer tillbaka ifrån semestern idag och andra har börjat sin..
Jag själv har 2 veckor kvar alltså 12 skift innan semestern blir min, då gör jag mitt sista skift tråkigt nog här uppe men jag börjar nåt nytt, det är också nån mening med det skulle jag tro..
Det ska bli spännande att få börja med det som jag hela tiden har velat jobba med så spänning är olidlig hihi..
 
 
 
 

RSS 2.0