Måndag

Hej igen min fina och fantastiska blogg! Idag är det en måndag igen och en ny vecka igen som börjat med nya utmaningar i livet, det känns bra förutom att jag är sjuk nu, har så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu,men jag hoppas att det snart lugnar ner sig lite grann och att det blir bättre snart..
Ska i alla fall försöka ta mig ut en liten sväng på min veranda och försöka få lite frisk luft,annars sitter jag bara här i min egen lilla värld och njuter av min egen tid utan partner,så skönt så....
Man behöver distans har jag upptäckt och det som jag mest tycker om att jag har upptäckt är att jag verkligen gillar att ha en egentid?
Saknar dock en person i mitt liv..
Som var endel av mitt liv som jag älskar väldigt mycket.....
Men ibland vill man inte lika och man kan absolut inte tvinga nån till nånting för man har ett eget liv som man bestämmer över hur och vad man vill göra med det.....
Kan inte bara ligga i sängen heller hela dagen...
Ibland har jag så konstiga tankar om livet och allt?
O ibland undrar man varför vissa saker sker och varför det blev så?
Ibland är det nog tur att man inte vet allt i förväg,för endel saker blir en glad överraskning och endel inte.....
Men som jag alltid har sagt att (allt har en mening och det är här för att man ska lära sig nåt nytt och förhoppningsvis nånting bättre i vårat nästa liv:)
Det kan ju vara bra att veta:)
Har man gått igenom det jag har gjort i mitt liv så lär man sig uppskatta vissa saker mer än andra.....
Om man har sett och hört och varit utsatt för elaka människor som gör det på pin chi så vet man att den dan man träffar nån som är snäll så tror man inte sina ögon,men det är så,man kan jämföra och då vet man vad som är bra och dåligt:)
Jag har alltid trott på kärlek men när man sen får reda på att det bara varit en lögn så är det klart att man blir ledsen,men man får försöka att ta sig vidare och hoppas att kärleken kommer igen,även om det ibland kan kännas som att den inte gör det....?
För kärleken kommer och går precis när det är meningen att den ska det?
Vissa får leva med sin stora kärlek och vissa får inte det!
Men man vet ju aldrig hur framtiden ser ut,det kan bli bra och det kan bli inget alls,men nu lever jag för andra saker än bara kärleken.....
Jag brinner för mitt underbara liv igen.......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0