Snart

Hej min älskade,kära blogg!I morse vaknade jag med ett stort leende på mina läppar, då denna dag är en mycket speciell o lycklig dag i våra liv!
Jag och älsklingen fick tag i precis den dröm-soffan igår som vi letat efter länge,en med dubbla divaner o stor så älsklingen o jag kan ligga på ena divanen o dotter o partner på andra o bara mysa på helgerna......
Vi beställde den så den kommer i början av juni men betalade den *kontant* redan nu så det är gjort:)
Den kostade 17.995:- men jag kan säga att det var den värd.......
Varje liten krona.......
Den ska ju vara våran start på nåt helt nytt o underbart i våra liv så allt gammalt ska bort...........
Vårat nya liv som bara har traskat in sådär på en stig som vi letat länge efter, som vi inte haft en aning om att det skulle finnas eller bli såhär bra?
Stigen som tar oss till nåt helt underbart o nytt,till nåt himmelskt o man bara kan njuta av livet med underbara vänner o människor runt omkring en:)
Den lilla,lilla stigen som växte till nåt stort i våra hjärtan,från något negativt till nåt mycket positivt o att ta detta lilla steget o ta chansen som uppenbarade sig i våra liv,när våran dotter ville göra det här o bad om det,för att hon inte trivs i huset eller känner sig otrygg där det som ska kallas hennes hem?
Och det jobbigaste för henne är nog att hon vet,så då tar vi steget för att slippa allt  som varit för hennes skull........
Skönt för henne att komma bort o för oss med,mig kvittar det,jag har ändå känt mig som nån *sista utvägen*för somliga att jag bara duger när jag  kan ställa upp men annars så hör man inte av sig eller bryr sig över huvudtaget.....
Bara när man ska ha nånting?
Men siddu det går jag inte med på längre......
Man ska ställa upp på dom som bryr sig o resten kan man gott skita i!!!!!!!
Dom som man bryr sig om följer automatiskt med på stigen precis som dom som vill vara kvar får också gå med på stigen o finnas kvar där:)
Det finns ju inget att sakna i alla fall, med såna,för det man inte vet om finns ju inte o det man inte träffat,saknar man ju inte,så sant som sagt:)

En kompis till oss har redan tagit tåget till samma ställe o flera fina vänner finns redan där o har hoppat av tåget för länge sen,o nya bekantskaper har redan uppenbarat sig så livet kommer få en vändning till något mycket bättre än det som har varit:)
Sen kan alla slon o skit stanna kvar där dom hör hemma,dom kan samlas alla på ett o samma ställe o nöta ut varandras öron o tjat sins emellan........
Om dom nu har nåt kvar emellan öronen?
Världen är bra underlig ibland o bra fantastisk ibland,vissa får det bra o vissa får det dåligt?Kan dert bero på karman tro?Men det är bara att välja o vraka o gå vidare med det som är bra i ens liv,det som man har roligt med,allt annat är ingen ide att lägga ner energi på,för det blir bara dålig energi o det mår man inte bra av?
Människor är ett släkte för sig o vissa är bra roliga ibland,jag undrar varför man tror att allt kretsar kring en själv hela tiden?
Finns det 8 miljoner människor bara i sverige kanske?
Och ändå tror somliga att dom är ensamma på denna jord att ingen annan existerar?
Fan ta o skaffa er ett eget djävla liv istället o gör nånting åt det istället för att styra andras liv o tro att man är ensam på denna jord......
Sorry men *du* var varken Eva eller Adam,då kanske det hade varit en annan sak?
Jag fick lyckan o tog den,varför gjorde inte du det medans du hade chansen?????????

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0