Fredag o helg

Hejsan min kära blogg idag igen! På morgonen när man vaknade var det disigt ute,men vad gör då det då man är lyckligast i världen och kan kliva upp leendes o veta att dagen nalkas av lycka ändå?

Idag är det äntligen fredag o det innebär att hjärtat är ledig över hela helgen så vi får mysa som vi alltid gör:)
Jag hinner inte riktigt med dagar o veckor längre?
Dom går för fort,men som sagt allt har en mening...........
Det hinner inte mer än bli måndag så är det fredag igen?
Veckor o dagar rullar på bandet som aldrig förr:)
Kan det månntro vara för att man är en upptagen människa av allt fint o kul runt omkring en?
Alla fina o underbara människor som ger en glädje varje dag?
Det är ju så här livet ska vara:)
Helt perfekt.............

Det gäller att *ge o ta*för det man ger får man tillbaka i någon form eller nån annan bättre eller sämre form (karmalagen)...........
Man ska ge kärlek o ljus o tänka kärlek o ljus över *alla* andra,för det är en själv som tjänar mest på det...
Tänker man negativa tankar eller elaka saker om andra är det bara en själv som får tillbaka det i samma form av någon annan:)
Om man ger ljus o kärlek o tänker positiva tankar om andra människor fast dom kanske inte är värda det,men det är ändå en själv som får tillbaka kärlek o ljus:)
Så tänk ljus o kärlek *om* alla och *med* alla för det är *bara* den som tänker negativt i alla fall om andra som får dom största smällarna till slut.......
Och mår dåligast av det........
Himmel och helvete skapas genom våra tankar, handlingar och intentioner. Ge inte mer energi till negativa människor och situationer. När du fokuserar på kärlek attraherar du kärlek.

Jag har lärt mig en sak?
Att bara vara positiv hur det än ser ut för det är bara jag som får det positiva tillbaka till mig i alla fall till slut....
Man ska vara glad för det man har o inte för det man *inte kan få*
Det man inte kan få betyder dock ingenting men det du har mår du redan bra av,varför slösa energi som är positiv på negativa människor?
Jag har *ingen* lust alls att ge min positiva energi till negativa människor,för det blir jag bara trött av,dom riktigt *suger* ur mig min energi som jag behöver själv för att älska människor........
Människor som älskar mig o människor som jag älskar............
Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat

Livet är fullt av överraskningar o det är bara att ta dom i den ordning dom kommer.....
Om jag inte hade fått den här chansen som jag nu har fått, vilket gör mig oändligt lycklig,så skulle jag stått o stampat på samma stig,på samma väg än idag och inte kommit någonstans,men änglarna räddade mig ifrån det jag ej behövde o gav mig det jag verkligen behövde:)
Dom gjorde mig den här tjänsten,för att jag var värd den o förtjänade den eftersom jag skänkt så mycket kärlek till alla dessa människor i mitt liv!!!!!!!!!!!
Jag är verkligen lycklig för det som jag har,det som jag inte kan få vet jag ju inget om,och som sagt allt har sin mening.........
Livet ska vara lyckligt men det gäller att hitta den rätta vägen att blöi det......
Jag fann min väg o jag går framåt i livets glada dagr o bara ler o ser alla människor runt omkring mig som är lika lyckliga o glada som jag:)

Inatt hade jag en sån hemsk dröm igen o tappade ena min framtanden i sömnen vilket betyder att nån nära kommer gå bort igen,det kan ju vara nån nära men ändå inte kära?
Om ni nu hängde med förstås men huvudsaken är väl att jag själv förstår vad jag menar?

I morgom blir det en vända till Nisses i Smedjebacken för att köpa våra fina köksmöbler och kökslampa till vårat fina hem,o sen en sväng in på Jysk för det var super rea där......
Denna helgen blir som alla andra i mitt liv......
Älska dom o umgås med dom som älskar en på samma sätt:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0